VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 

Deelname aan Tromp-toertochten door leden van andere roeiverenigingen

Wilt u als roeiteam deelnemen aan een door Tromp georganiseerde toertocht, dan kunt u zich opgeven via het aanvraagformulier in onderstaande link. U geeft op dit formulier aan of u met een boot van uw eigen vereniging komt, of dat u een Tromp-boot wilt huren.

In het geval dat u een Tromp-boot wilt huren geeft u op het aanvraagformulier aan welk type boot en ook het aantal te huren boten. De beschikbare types en huurprijzen van de boten zijn als volgt:

Dubbelwherry   € 20,- per dag*
C2                        € 20,- per dag*
C4x+                    € 40,- per dag*

*) Naast de huurprijs betaalt u een borg van € 150,- voor één boot of € 300,- voor meerdere boten.

Op basis van uw aanvraag bekijken wij of de gewenste boten beschikbaar zijn. U ontvangt hiervan bericht. Bij beschikbaarheid zullen wij een optie op de gewenste boten vastleggen. Wij zenden u een huurovereenkomst, die door u (elektronisch) moet worden ondertekend. De overeenkomst vermeldt de huursom en de borg die moeten worden voldaan, en ook de bankrekening waarop het betreffende bedrag moet worden gestort. Als de huurovereenkomst is getekend én de huurprijs en borg zijn voldaan worden de gewenste boten definitief gereserveerd.

Als de overeenkomst niet wordt ondertekend en/of de huur en borg niet worden voldaan vervalt de optie op de boot na drie weken; de inschrijving van uw roeiteam voor de toertocht blijft wel bestaan.

De betaalde borg zal bij terugkomst van de boot (of boten), onder inhouding van kosten van onverhoopt veroorzaakte schade, worden teruggestort op uw bankrekening.

 

Link naar het aanvraagformulier

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Tromp-bibliotheek

 TROMP-BIBLIOTHEEK alleen voor leden

Stukken voor de ALV, protocollen en reglementen, soos abc, veiligheidsplan en nog veel meer.