VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 

Proeflidmaatschap

Wie wil kennismaken met Tromp kan gebruikmaken van een proeflidmaatschap van drie maanden. Dit wordt automatisch omgezet in een officieel lidmaatschap, tenzij je vóór die tijd bij de ledenadministratie aangeeft dat je niet verder wilt gaan met roeien. Voor dit proeflidmaatschap betaal je 50 euro.

Het proeflidmaatschap gaat in op het moment dat je met roeien begint. Ervaren roeiers kunnen het water op na toekenning van een bevoegdheid door de roeiproevencommissie. Roeiers die de sport nog moeten leren krijgen instructie. Zij betalen daarvoor in de proeftijd vijftig euro (uitgezonderd jeugd en aangepast roeien). De bijdrage voor deze instructie wordt, als je na de proeftijd lid wordt, verrekend met het entreegeld.

Natuurlijk kun je ook direct lid worden. De hoogte van de contributie is afhankelijk van het soort lidmaatschap (zie contributie). 

Nieuwe (proef-)leden kunnen zich aanmelden via deze website. Klik hier voor het aanmeldingsformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Tromp-bibliotheek

 TROMP-BIBLIOTHEEK alleen voor leden

Stukken voor de ALV, protocollen en reglementen, soos abc, veiligheidsplan en nog veel meer.