VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
zomerplan

Zomerplan volwassenen

Introductie
In het voorjaar kun je je via je vaste instructiecoördinator opgegeven voor het Tromp-Zomerplan. Voorwaarde is wel dat je al (bijna) zelfstandig kunt in- en uitstappen, kunt roeien tot tenminste de benzinepomp of nog beter tot de 1e brug en al een redelijk begrip hebt van de roeibeweging.

Inhoud Zomerplan
Naast de normale basisinstructie geven we tijdens de zomertijd een tweede roeiles onder begeleiding van een ervaren Tromp-instructeur in de C1, de Wintechs of C4, respectievelijk voor de roeibevoegdheden S1 en PS1. Je zult waarschijnlijk eerder afroeien met deze keer extra roeien.

De bedoeling is dat je extra roeikilometers maakt. Daarnaast geven we uiteraard ook aandacht aan de techniek, het materiaal en het instructieboek. En je maakt kennis met leden van Tromp uit andere instructiegroepen. Voor de beslissing of je kan afroeien blijft je reguliere instructiecoördinator verantwoordelijk.

Na het afroeien behoud je het recht op deelname aan het Zomerplan, maar dat is in verband met de capaciteit van de boten altijd in overleg met de coördinator van het Zomerplan.

Organisatie Zomerplan
Iedere Zomerplan-groep heeft een coördinator die je aanspreekpunt is. Hij of zij reserveert de boten die zijn vastgelegd op naam van de Zomerplan-coördinator.

De coördinator laat je weten welke planner jouw groep gebruikt. Hiermee kunnen we vakanties en afwezigheid bijtijds communiceren in verband met de indeling van de boten. Ook bij slecht weer, regen en wind, roeien we in het Zomerplan. Dus kom altijd; je instructeurs zijn er ook en heel vaak roei je toch tussen de buien door.

Aandachtspunten
Je krijgt altijd les van een instructeur en je bespreekt vooraf je aandachtspunten. Je hebt bij het Zomerplan geen vaste instructeur. Van elke instructeur steek je wat op. Bij harde wind roei je niet verder dan tot de 1e brug en gewoonlijk samen niet verder dan tot aan de vissersplaats. Tijdens dit traject krijg je zo mogelijk feedback die je achteraf met je instructeur evalueert. Dit kun je ook delen met een volgende instructeur waardoor duidelijk is waar jouw aandachtspunten liggen. Als de soos open is dan praten we na met iets te drinken. Neem altijd extra droge kleding en een handdoek mee!

Periode Zomerplan
Het Zomerplan start eind mei en duurt tot medio september. Daarna worden de dagen snel korter.

Tijden
Het Zomerplan draait op de dinsdagavond en woensdagavond van 19.00 uur – 20.30 uur. Het is mogelijk dat we voor 2022 nog een derde avond organiseren.

Op officiële feestdagen, bij regiowedstrijden of bij onvoldoende deelname tijdens de vakantie, vervalt het Zomerplan. We laten je dat uiteraard bijtijds horen. Het Zomerplan start altijd onder voorbehoud van voldoende capaciteit in beschikbare instructeurs en boten.

Het Tromp-Zomerplan organiseren we al jaren met veel plezier. Het geeft je precies dat extra duwtje in de rug om beter – en sneller – te leren roeien, om kennis te maken met de roeivereniging en het mooie vaarwater. Geniet van onze omgeving en kom lekker tot rust op de mooie zomeravonden bij meestal zomerse temperaturen. Roeien is een joy for ever!

Je kunt je opgeven via jouw reguliere instructiecoördinator. Wil je meer weten over het Zomerplan, neem dan contact op met de Tromp-Zomerplancoördinator, Martin Tjalma via e-mail nalpremoz.[antispam].@ctromp.nl.

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Tromp-bibliotheek

 TROMP-BIBLIOTHEEK alleen voor leden

Stukken voor de ALV, protocollen en reglementen, soos abc, veiligheidsplan en nog veel meer.