VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
zomerplan2024

Zomerplan volwassenen

Introductie
Elk voorjaar kun je je via jouw vaste instructiecoördinator opgegeven voor het Tromp Zomerplan. Voorwaarde is wel dat je al (bijna) zelfstandig kunt in- en uitstappen, kunt roeien tot tenminste de
1e brug en al een redelijk begrip hebt van de roeibeweging. 

Inhoud Zomerplan
Naast je normale basisinstructie wordt tijdens de zomertijd een tweede roeiles gegeven, onder begeleiding van een ervaren Tromp instructeur. Hierbij wordt geoefend in een C1, Wintech of C4 voor de roeibevoegdheden S1 en PS1 voor een snelle doorstroming van de instructie.
Naast de extra roei km’s wordt aandacht gegeven aan de techniek en materiaal en zul je kennismaken met leden van Tromp uit andere instructiegroepen.

Het Zomerplan is voorbehouden aan leerlingen, die nog niet eerder deelnamen. Voor de beslissing of je kunt deelnemen aan de roeiproef, blijft je reguliere instructiecoördinator verantwoordelijk.
Na het afroeien behoud je het recht op deelname aan het Zomerplan; in overleg met je Zomerplan coördinator en afhankelijk van de beschikbare botencapaciteit.

Organisatie Zomerplan

Elke Zomerplan avond heeft een coördinator. Deze is je aanspreekpunt en draagt zorg voor de coördinatie en boten reserveringen. Je aan- en afwezigheid wordt in dit verband bijgehouden in een planner of app. Welke planner jouw groep gebruikt, wordt vooraf door je Zomerplan coördinator aangegeven. Hiermee kun je vakanties en afwezigheid vroegtijdig communiceren, zodat er een goede indeling kan worden gemaakt. Ook bij regen of wind roeien we in het Zomerplan. Dus kom altijd, want vaak roei je gewoon tussen de buien door.

Aandachtspunten

Je krijgt coaching van een instructeur en bespreekt samen vooraf jouw aandachtspunten. Je hebt geen vaste instructeur; bij elke coach steek je wat nieuws op. Bij harde wind roei je niet verder dan tot de 1e brug. Samen roei je op een avond tot ongeveer de vissersplaats. Tijdens dit traject krijg je mogelijk feedback, die je achteraf met je coach kunt evalueren. Door dit weer te delen met je volgende instructeur, weten we waar jouw aandachtspunten liggen. Vaak is de soos in de zomer geopend, zodat we samen nog iets kunnen drinken. Neem wel altijd droge kleding en een handdoek mee!

Periode Zomerplan
Het Zomerplan start begin mei en duurt tot medio september. Vanaf 2024 wordt in het Zomerplan geroeid op de woensdagavond en op de donderdagavond. Onder gewoon voorbehoud en de beschikbare capaciteit wordt mogelijk ook op de maandagavond geroeid.

Tijden

In het Tromp Zomerplan wordt van 19:00 uur tot 20:30 uur geroeid. Indien mogelijk en een goede nazomer, wordt in de laatste weken van september eerder gestart om 18:30 uur. De dagen worden daarna snel korter. Dit wordt vooraf door je coördinator gecommuniceerd.

Aanbeveling

Op officiële feestdagen en bij regio wedstrijden vervalt het Zomerplan. Het Zomerplan start altijd onder het voorbehoud van voldoende capaciteit in beschikbare instructeurs en boten. Deelname wordt door het Tromp Bestuur aan alle volwassen Basisinstructie leerlingen aanbevolen.

Het Zomerplan organiseren we al jaren met veel plezier. Het roeien op de zomeravond geeft je een extra duwtje in de rug om beter en sneller te leren roeien en kennis te maken met onze roeivereniging en het mooie vaarwater. Geniet van onze omgeving en onthaast je van de dag in zomerse temperaturen. Roeien is een joy for ever!

Geef je dus op bij je reguliere instructie coördinator. Wil je meer weten, neem dan contact op met de coördinator van het Tromp Zomerplan; Martin Tjalma via de e-mail nalpremoz.[antispam].@ctromp.nl.

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Tromp-bibliotheek

 TROMP-BIBLIOTHEEK alleen voor leden

Stukken voor de ALV, protocollen en reglementen, soos abc, veiligheidsplan en nog veel meer.