VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum | T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

 
 

Routebeschrijving

Met de auto

Vanuit het westen

Neem op de A2 tussen Amsterdam en Utrecht de afslag Vinkeveen/Hilversum. Je komt dan op de N201, een provinciale weg. Volg de N201 naar Hilversum (bij Hilversum wordt de N201 ook wel Vreelandseweg genoemd).

Zodra je Hilversum binnenrijdt kom je op een grote rotonde (zie kaartje). Rijd de rotonde driekwart en neem de afslag richting de McDonald’s. Houd links aan, via het het smalle bomenweggetje, tot je bij het parkeerterrein bij restaurant Dudockx bent, waar je kunt parkeren. Het is vandaar ongeveer 50 meter lopen tot de ingang van Tromp.

 

Vanuit het oosten en noorden

Rijd vanaf de A1 tussen Amsterdam en Amersfoort bij het knooppunt Eemnes de A27 op, richting Hilversum/Utrecht. Neem de afslag Hilversum (afslag 33). Ga bij de stoplichten aan het eind van de afslag linksaf. Je komt dan op een voorrangsweg terecht: de N201, die hier ook wel Diependaalselaan wordt genoemd.

Volg de Diependaalselaan tot de rotonde aan het eind (3.8 km); dit is de vierde rotonde die je tegenkomt. Rijd deze rotonde (zie kaartje) half rond en neem de afslag richting de McDonald’s. Houd links aan, via het het smalle bomenweggetje, tot je bij het parkeerterrein bij restaurant Dudockx bent, waar je kunt parkeren. Het is vandaar ongeveer 50 meter lopen tot de ingang van Tromp.

 

Vanuit het zuiden

Neem op de A27 tussen Utrecht en Almere de afslag Hilversum (afslag 33). Vanaf hier is de route gelijk aan de route vanuit het oosten en noorden die hierboven is beschreven.

 

Met het openbaar vervoer

Ga met de trein naar Hilversum CS. Als je de hoofdingang van het station uitloopt vind je aan je linkerhand het busstation. Neem een bus naar de wijk Kerkelanden, bij voorkeur naar de Johannes Huslaan. De Johannes Huslaan bevindt zich nabij het rode vierkantje op onderstaande kaart.

De bus doet er 15 tot 20 minuten over om naar Kerkelanden te rijden. Vanaf Kerkelanden duurt de wandeling naar Tromp een kleine tien minuten.

 

Algemene opmerkingen

Om Cornelis Tromp te bereiken rijd je langs de ingang van de McDonald’s naar het parkeerterrein bij restaurant Dudockx. Daarvandaan leidt een klein weggetje, van ongeveer vijftig meter, naar de roeivereniging. Het kleine parkeerterrein bij Tromp is alleen toegankelijk voor fietsers, mindervaliden en leveranciers.
Wanneer je Tromp zoekt met een routeplanner, is het aan te raden dat je zoekt naar het Sporthavenpad. Wie Vreelandseweg intikt, komt niet bij de juiste ingang van ons terrein.
Let op bij de rotonde. Deze rotonde heeft een ongebruikelijke opzet. Let goed op het achteropkomende verkeer wanneer je vanaf de rotonde het Sporthavenpad opdraait!

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Tromp-bibliotheek

 TROMP-BIBLIOTHEEK alleen voor leden

Stukken voor de ALV, protocollen en reglementen, soos abc, veiligheidsplan en nog veel meer.