VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
marjolein-en-sofie-crop

Junioren 14-18 jaar

Junioren (competitie)

Lijkt roeien je een leuke sport, maar heb je het nog nooit eerder gedaan? Of heb je al eens in de boot gezeten en wil je het weer oppakken in Hilversum? Zoek dan niet verder! Als je op een laagdrempelige manier (opnieuw) kennis wil maken met de roeisport is competitieroeien echt iets voor jou!

 Competitieroeien op Tromp betekent dat je sowieso iedere zondag roeiles krijgt van ervaren instructeurs en je met allerlei andere leeftijdsgenoten in de boot zit. Daarnaast organiseert Tromp ook een extra trainingsmoment met instructeurs op de woensdag en een landtraining op donderdag op een roeiapparaat (ergometer).

 De junioren (14 tot 18 jaar) trainen:

  • zondag: van 12.45 tot ongeveer 14.45 uur.
  • woensdag: om 17:00 uur
  • donderdag: kracht en conditietraining op de ergometer om 17.00 uur.

 

Basiscursus

In september plannen we om de Basis-instructie cursus te organiseren. Dat doen we voor onervaren junioren bij voldoende nieuwe inschrijvingen. In vier weken tijd, op twee momenten in het weekend, krijgen nieuwe roeiers les. Na deze vier weken kunnen zij besluiten om competitie te blijven roeien of door te stromen naar de wedstrijdjunioren. Zo leer je in korte tijd goed roeien én leer je Tromp als vereniging kennen.

 

Indoor

In de winter trainen we gewoon door op het water overdag, de doordeweekse roeitraining wordt dan een indoor-training. Bij andere omstandigheden (onweer, ijs, storm) organiseert het instructieteam van de competitiejeugd alternatieve trainingen, zo kun je altijd trainen.

 

Ervaring?

Junioren die al enige ervaring hebben, kunnen ieder moment aansluiten bij de competitiejunioren groep. Neem hiervoor contact op met een van de coordinatoren: eitcurtsnineroinuj.[antispam].@ctromp.nl (Martijn Veling)

 

Nieuw in de boot?

Heb je géén ervaring, heb je nog nooit in de boot gezeten, dan nemen we contact op hoe we je basis instructie inplannen. Iedereen die bij Tromp komt roeien, krijgt les zodat je je veilig voelt in de boot en de slag te pakken hebt. Al dan niet in een centrale basiscursus of een individueel programma.

 

Vrij roeien

Heb je je basisdiploma? Weet je goed om te gaan met het materiaal? Kun je veilig het water op? Dan kun je zelf met je vrienden een boot afschrijven en roeien.

 

Wedstrijden

Al heel snel doe je mee aan wedstrijdjes, zowel onderling als tegen roeiers van verenigingen in de buurt. Ook doe je mee aan de regionale DinHo-wedstrijden en trainen we in het seizoen (voorjaar) richting nationale wedstrijden met vaste boten!

Als wedstrijden roeien en veel trainen echt leuk is, is er altijd de mogelijkheid om door te stromen naar het wedstrijdroeien .

 

Jeugdbestuur

Naast de instructie ontmoet je op Tromp ook het Jeugdbestuur dat zich inzet om leuke activiteiten rond het roeien te organiseren. Zo zijn er filmavonden, pannenkoeken tochten en – als dat weer kan – andere festiviteiten.

 

Ouders

Trainingen geven, naar wedstrijden rijden, helpen bij evenementen op de vereniging, het gebeurt allemaal door vrijwilligers bij Tromp. Om de vereniging goed te laten draaien doen we regelmatig een beroep op ouders om mee te helpen en het roeien nog leuker te maken.

 

Je bent van harte welkom!

 

junioren-01
junioren-02
junioren-03
junioren-06
junioren05
jeugd-in-skiffjes
img-2587
junioren-08
junioren-09

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief