VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
marjolein-en-sofie-crop

Junioren 14-18 jaar

Junioren (competitie)

Voor jongeren tussen de veertien en achttien jaar zijn er op Tromp verschillende mogelijkheden. Wie nog nooit eerder heeft geroeid krijgt instructie, dat kan op twee manieren: in een intensieve basiscursus of in de reguliere instructiegroep, die een keer per week les krijgt. Wie al kan roeien is welkom bij de competitie-juniorengroep, of bij de wedstrijdgroep.

 

Voor het eerst in een boot?

Heb je nog nooit in een échte roeiboot gezeten en wil je bij Tromp komen roeien? Meld je dan aan via het inschrijfformulier. Wij nemen dan contact met je op. Je wordt ingepland in de basisinstructie, zodat je altijd start met minimaal vier andere junioren. Iedereen krijgt les van een ervaren instructeur, in een eigen boot. Onze ervaring is dat je de basis snel leert en dat je al gauw met anderen in een boot kunt roeien. Zo voel je je snel veilig in de boot en wordt het, als je de slag eenmaal te pakken hebt, steeds leuker.

Competitieroeien op Tromp betekent dat je, met leeftijdsgenoten, iedere zondag roeiles krijgt van ervaren instructeurs. Daarnaast organiseert Tromp een extra trainingsmoment op de woensdag en een landtraining op donderdag op een roeiapparaat (ergometer).

  • zondag: van 12.45 tot ongeveer 14.45 uur
  • woensdag: om 17:00 uur
  • donderdag: kracht- en conditietraining op de ergometer om 17.00 uur

 

Indoor

In de winter trainen we gewoon overdag door op het water, de doordeweekse roeitraining wordt dan een indoortraining. Bij andere omstandigheden (onweer, ijs, storm) organiseert het instructieteam van de competitiejeugd alternatieve trainingen; zo kun je altijd trainen.

 

Wedstrijden

Al heel snel doe je mee aan wedstrijdjes, zowel onderling als tegen roeiers van verenigingen in de buurt. Ook doe je mee aan de regionale DiNHo-wedstrijden en trainen we in het seizoen (voorjaar) richting nationale wedstrijden met vaste boten!

Als je wedstrijden roeien en veel trainen echt leuk vindt, is er altijd de mogelijkheid om door te stromen naar het wedstrijdroeien.

 

Basiscursus

Naast de reguliere instroom organiseert Tromp ook een basis-instructiecursus. Zodra de data daarvan bekend zijn, publiceren we dat in de nieuwsbrief en op de website want deze cursus organiseren we voor beginnende junioren bij voldoende nieuwe inschrijvingen. In vier weken tijd, op twee momenten in het weekend, krijgen nieuwe roeiers les. Na deze vier weken kunnen zij besluiten om competitie te blijven roeien of door te stromen naar de wedstrijdjunioren. Je leert in een maand tijd goed roeien én je ontdekt hoe leuk het is om lid te zijn van Tromp.

 

Ervaring?

Junioren die al enige ervaring hebben, kunnen ieder moment aansluiten bij de competitiejuniorengroep. Neem hiervoor contact op met een van de coördinatoren: eitcurtsnineroinuj.[antispam].@ctromp.nl (Martijn Veling)

 

 

 

 

 

 

junioren-01
junioren-02
junioren-03
junioren-06
junioren05
jeugd-in-skiffjes
img-2587
junioren-08
junioren-09

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Tromp-bibliotheek

 TROMP-BIBLIOTHEEK alleen voor leden

Stukken voor de ALV, protocollen en reglementen, soos abc, veiligheidsplan en nog veel meer.