VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 

Het jeugdbestuur 2021-2022

Wie zijn wij?

image

Van links naar rechts: Wouter Siezen, Wout Kruithof, Pieter Kroeze, Pien Wegerif, Valerie Arends, Machteld Fagel, op de voorgrond Anniek van Beusekom en Hidde Bornheim.

 

Het jeugdbestuur bestaat uit junioren die stuk voor stuk erg betrokken zijn bij onze vereniging. Het organiseert allerlei activiteiten voor de jeugd en junioren bij Tromp en wil zorgen voor een goede band tussen de jeugd en de senioren. In het verleden heeft het jeugdbestuur onder andere kerstgala’s, filmavonden, tochten en bijvoorbeeld een pannenkoekencasino georganiseerd. Ook bij het jeugdkamp is het jeugdbestuur actief.

 

Heb jij interesse om bij het jeugdbestuur te komen? Of heb je gewoon een extreem goed idee? Stuur dan een mailtje naar jeugdbestuur@ctromp.nl of dm ons op onze instagrampagina @jbctromp!

voorzitter

Valerie Arends is voorzitter. Ze zit nu alweer voor het 4e jaar in het jeugdbestuur. Dankzij haar creatieve kant krijgt zij het altijd voor elkaar om mensen enthousiast te maken voor onze plannen. Valerie gaat haar 5e jaar van (wedstrijd)roeien in. Ze roeit nog erg actief bij studentenvereniging Nereus.

secretaris

Wout Kruithof zit nu 3 jaar in het jeugdbestuur als secretaris. Hij stuurt alle belangrijke mailtjes en zorgt ervoor dat plannen kunnen worden uitgevoerd. Daarnaast zorgt Wout voor de orde en efficiëntie. Wout gaat zijn 5e jaar van wedstrijdroeien in en roeit sinds 2015. Ook Wout roeit actief bij studentenvereniging Nereus.

 

penningmeester

Hidde Bornhijm is penningmeester van het jeugdbestuur. Hij heeft de taak om te controleren hoeveel geld er in en uit de kas gaat. Met zijn enthousiasme creëert hij een leuke en fijne sfeer in het jeugdbestuur. Hidde roeit vanaf 2016.

commissaris promotie

Anniek van Beusekom is commissaris promotie en nieuw in het jeugdbestuur. Anniek is creatief ingesteld en werkt op die manier om nieuwe en bestaande jeugd enthousiast te maken voor activiteiten op de club. Ze wandelt al een tijdje rond op Tromp en zit na 3 jaar jeugd en competitie nu in haar 3e jaar wedstrijdroeien.

 

commissaris realisatie

Wouter Siezen

commissaris materiaal

Pieter Kroeze zit sinds 2021 in het jeugdbestuur. Hij roeit sinds 2017 en is bezig aan zijn 3e jaar in de wedstrijdploeg. In het jeugdbestuur helpt hij met organiseren en probeert hij een kritische blik te leveren in de vergaderingen.

 

social media

Machteld Fagel is nieuw bij het jeugdbestuur. Misschien hebben jullie haar wel eens op de club gezien, want ze roeit er al 2,5 jaar. Binnen het JB houdt ze zich vooral bezig met de socials. Zo houdt ze jullie op de hoogte van wat er allemaal door ons wordt georganiseerd.

lid

Pien Wegerif maakt dit jaar voor het eerst deel uit van het jeugdbestuur. Ze heeft veel inspirerende ideeën over de toekomst van Tromp. Ook helpt ze om de creatieve plannen van het jeugdbestuur concreet te maken. Zij is dus een van de bedenkende en controlerende handen van het jeugdbestuur. Pien roeit al bijna 3 jaar met veel plezier en is een fanatieke competitieroeier. 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Tromp-bibliotheek

 TROMP-BIBLIOTHEEK alleen voor leden

Stukken voor de ALV, protocollen en reglementen, soos abc, veiligheidsplan en nog veel meer.