VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
jeugdbestuur-2022-2023-2
jeugdbestuur-2022-2023-1

Het jeugdbestuur 2023-2024

Het jeugdbestuur bestaat uit junioren die stuk voor stuk erg betrokken zijn bij onze vereniging. Het organiseert allerlei activiteiten voor de jeugd en junioren bij Tromp en wil zorgen voor een goede band tussen de jeugd en de senioren. In het verleden heeft het jeugdbestuur onder andere kerstgala's, filmavonden, tochten en bijvoorbeeld een pannenkoekencasino georganiseerd. Ook bij het jeugdkamp is het jeugdbestuur actief.

 

Heb jij interesse om bij het jeugdbestuur te komen? Of heb je gewoon een extreem goed idee? Stuur dan een mailtje naar jeugdbestuur@ctromp.nl of dm ons op onze instagrampagina @jbctromp!

voorzitter

Hidde Bornhijm is voorzitter van het jeugdbestuur. Hidde is een creatieve en leergierige persoon die niet bang is om zijn handen uit de mouwen te steken. De kennis die hij met zich meebrengt maakt hem een uitstekende voorzitter voor het jeugdbestuur. Naast de taak van voorzitter neemt hij ook de functie van commissaris junioren op zich.
 

secretaris

Joy Ruijmgaart zit nu voor het tweede jaar in het jeugdbestuur en is altijd op de vereniging te vinden. Ze is organisatorisch sterk en houdt er van om dingen te regelen. Ze begint aan haar vierde jaar op de vereniging en haar enthousiasme is alleen maar toegenomen.



 

penningmeester

Martin den Boer is de penningmeester van het jeugdbestuur.

 

commissaris realisatie

Max Post roeit nu al 5 jaar en hij is sinds vorig jaar binnen het jeugdbestuur de commissaris van realisatie. Dit houdt in dat hij ervoor zorgt dat er bij bijvoorbeeld vergaderingen, jeugdfeestjes, jeugdkamp, alles dat afgesproken is aanwezig is. Momenteel roeit hij nu vol met motivatie en enthousiasme bij de competitiegroep.

 

 

commissaris materiaal

Steven de Bont is de commissaris materiaal samen met Cato, zij regelen dat al het materiaal dat nodig is voor activiteiten van het jeugdbestuur ook aanwezig is op Tromp. Steven is een enthousiaste roeier van de competitiegroep, en een nog enthousiastere stuur. Dit jaar is zijn 3e jaar als lid van Tromp, en zijn 2e jaar bij het jeugdbestuur.

commissaris materiaal

Cato Meyer is commissaris materiaal samen met Steven. Zij overziet het materiaal van het jeugdbestuur. Cato roeit sinds kort met plezier bij het wedstrijdteam en gaat enthousiast het eerste jaar van het jeugdbestuur in. Met het hele bestuur gaan we zorgen dat alle evenementen een spetterend succes worden.
 

 

bestuurslid

Anniek van Beusekom is dit jaar begonnen met de studie Industrieel Ontwerpen in Delft. Na 7 jaar lang zeer actief te zijn geweest op Tromp roeit ze nu wedstrijd bij Proteus-Eretes. Na vorig jaar voorzitter te zijn geweest van het jeugdbestuur is ze dit jaar nog een jaartje lid. Ze is er nu voornamelijk om het jeugdbestuur te ondersteunen waar nodig is. Haar doel is om nieuwe en bestaande jeugd enthousiast te maken voor activiteiten op de club.
 

bestuurslid

Wout Kruithof is een derdejaars student Built Environment aan de Hogeschool van Amsterdam, gespecialiseerd in architectuur. Naast zijn studie is Wout een fanatieke sporter en heeft al 10 jaar roeiervaring. Eerst bij Tromp waar hij ook Secretaris was van het jeugdbestuur en daarna bij de studentenroeivereniging ASR Nereus. Nu hij niet meer zo fanatiek zelf roeit bij Nereus, blijft hij toch hangen als lid van het jeugdbestuur en bij allerlei commissies van Nereus. Elk jaar kun je 'm spotten bij het jeugdbestuur, alsof hij stiekem het roeien en het jeugdbestuur gewoon niet los kan laten.

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Tromp-bibliotheek

 TROMP-BIBLIOTHEEK alleen voor leden

Stukken voor de ALV, protocollen en reglementen, soos abc, veiligheidsplan en nog veel meer.