VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 

Het jeugdbestuur 2022-2023

 

image

Dit is nog een foto van het oude jeugdbestuur, een foto van de nieuwe bestuursleden volgt snel.

 

Het jeugdbestuur bestaat uit junioren die stuk voor stuk erg betrokken zijn bij onze vereniging. Het organiseert allerlei activiteiten voor de jeugd en junioren bij Tromp en wil zorgen voor een goede band tussen de jeugd en de senioren. In het verleden heeft het jeugdbestuur onder andere kerstgala's, filmavonden, tochten en bijvoorbeeld een pannenkoekencasino georganiseerd. Ook bij het jeugdkamp is het jeugdbestuur actief.

 

Heb jij interesse om bij het jeugdbestuur te komen? Of heb je gewoon een extreem goed idee? Stuur dan een mailtje naar jeugdbestuur@ctromp.nl of dm ons op onze instagrampagina @jbctromp!

voorzitter

Anniek van Beusekom is voorzitter. Zij zit sinds vorig jaar in het jeugdbestuur. Anniek is creatief ingesteld en werkt op die manier om nieuwe en bestaande jeugd enthousiast te maken voor activiteiten op de club. Ze wandelt al een tijdje rond op Tromp en zit na drie jaar jeugd en competitie nu in haar vierde jaar wedstrijdroeien.

 

secretaris

Joy Ruijmgaart is de secretaris van het jeugdbestuur. Ze werkt doelgericht en zorgt er achter de schermen voor dat alles in orde komt. Ze kan goed omdenken en plannen. Joy roeit pas twee jaar en is meteen in het wedstrijdroeien gerold, wat ze enthousiast doet. 

penningmeester

Pieter Kroeze is de penningmeester van het jeugdbestuur. Hij roeit sinds 2017 bij Tromp en maakt deel uit van de wedstrijdgroep. Pieter houdt in het jeugdbestuur orde op zaken rond de financiën.

 

commissaris materiaal

Steven de Bont is nieuw in het jeugdbestuur. Hij houdt het materiaal van het jeugdbestuur in de gaten en zorgt dat alles wat er nodig is, er ook komt. Verder roeit hij nu een jaar met veel enthousiasme vanaf de eerste keer dat hij in een boot stapte.

 

commissaris realisatie

Max Post is de commissaris van realisatie. Hij kijkt of alles mogelijk en 'realistisch' is. Max roeit sinds 2019 bij Tromp en zit nu bij de competitiegroep. Hij is een erg gemotiveerde roeier.

 

Lid

Hidde Bornhijm is lid van het jeugdbestuur. Hij gaat zijn tweede jaar jeugdbestuur in met veel plezier. Hidde zal zich dit jaar bezighouden met verschillende onderdelen achter de schermen bij het jeugdbestuur.

 

 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Tromp-bibliotheek

 TROMP-BIBLIOTHEEK alleen voor leden

Stukken voor de ALV, protocollen en reglementen, soos abc, veiligheidsplan en nog veel meer.