VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 

Het jeugdbestuur 2020-2021

Wie zijn wij?

jb

Van links naar rechts: Wouter, Wout, Sarah, Valerie, Marit, Nora.

 

Het jeugdbestuur bestaat uit zes junioren die stuk voor stuk erg betrokken zijn bij onze vereniging. Het organiseert allerlei activiteiten voor de jeugd en junioren bij Tromp en wil zorgen voor een goede band tussen de jeugd en de senioren. In het verleden heeft het jeugdbestuur onder andere kerstgala’s, filmavonden, tochten en bijvoorbeeld een pannenkoekencasino georganiseerd. Ook bij het jeugdkamp is het jeugdbestuur actief.

 

Heb jij interesse om bij het jeugdbestuur te komen? Of heb je gewoon een extreem goed idee? Stuur dan een mailtje naar jeugdbestuur@ctromp.nl of dm ons op onze instagrampagina @jbctromp!

 

 

 

voorzitter

Marit van Ommeren is al voor het 2e jaar op rij voorzitter en zit samen met de commissaris promotie het langst in het huidige jeugdbestuur, namelijk sinds 2017. Ze roeit sinds 2015 bij Cornelis Tromp en gaat nu haar 4e jaar van wedstrijdroeien in. Marit is erg fanatiek en dat  komt ook in het jeugdbestuur goed van pas.

secretaris

Wout Kruithof zit nu 2 jaar in het jeugdbestuur als secretaris. Hij stuurt alle belangrijke mailtjes en zorgt ervoor dat plannen kunnen worden uitgevoerd. Daarnaast zorgt Wout voor de orde en efficiëntie. Wout gaat nu ook zijn 4e jaar van wedstrijdroeien in en roeit sinds 2015.

 

penningmeester

Nora Stokvis is voor het 2e jaar penningmeester van het jeugdbestuur. Ze heeft de taak om te controleren hoeveel geld er in en uit de kas gaat. Met haar enthousiasme zorgt ze altijd voor een positieve sfeer in het jeugdbestuur. Nora roeit sinds 2015 en gaat het komende jaar haar 4e jaar van wedstrijdroeien in.

 

commissaris promotie

Valerie Arends is commissaris promotie. Dit doet ze nu alweer voor het 3e jaar. De mooie posters die iedereen vast wel voorbij heeft zien komen zijn door haar ontworpen. Dankzij haar creatieve kant krijgt zij het altijd voor elkaar om mensen enthousiast te maken. Valerie gaat haar 4e jaar van (wedstrijd)roeien in.

 

 

 

commissaris realisatie

Wouter Siezen heeft al 2 jaar ervaring in het jeugdbestuur en er nog steeds veel plezier in. Als commissaris realisatie werkt hij uit hoe de plannen ook echt kunnen worden uitgevoerd. Wouter is realistisch, dat is handig om te voorkomen dat het jeugdbestuur te veel hooi op de vork neemt. Wouter roeit sinds 2017.

commissaris materiaal

Sarah Breken zit sinds dit jaar in het jeugdbestuur, zij is er zeer welkom. Sarah zorgt ervoor dat bij activiteiten de juiste spullen aanwezig zijn. Ze komt met veel goede ideeën en zorgt met haar vrolijke instelling voor veel gezelligheid. Sarah roeit nu al 6 jaar en heeft hiervan 3 jaar bij de wedstrijdjunioren geroeid.

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Tromp-bibliotheek

 TROMP-BIBLIOTHEEK alleen voor leden

Stukken voor de ALV, protocollen en reglementen, soos abc, veiligheidsplan en nog veel meer.