VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 

voorzitter

wim-ten-have 2WIM TEN HAVE (1963) is begonnen met roeien bij de K.G.R. de Hunze in Groningen toen hij 14 jaar was. In zijn studententijd in Groningen is hij overgestapt naar G.S.R. Aegir. Voor Aegir heeft hij vijf keer de Oude Vier gevaren en is drie keer uitgekomen op het WK roeien. Na zijn tijd in Groningen is Wim afgezakt naar het midden van het land. Na twee jaar Viking in Utrecht roeit hij sinds 1993 bij Cornelis Tromp in Hilversum. Wim is werkzaam bij KPN in de IT, heeft drie studerende kinderen in Nijmegen, Wageningen en Leiden, en woont samen met Lise in Hilversum.

 e-mail: rettizroov.[antispam].@ctromp.nl

secretaris

wynand-inkelaar-magazine-kopieWYNAND INKELAAR (1957) roeit vanaf 2013 bij Tromp. Hij zit sinds oktober 2018 als secretaris in het bestuur. Voor hij lid werd van Tromp heeft hij vijf jaar geroeid bij Roeicentrum Berlagebrug in Amsterdam. Naast zijn werkzaamheden als secretaris is hij op vrijdagmorgen te vinden in de werkplaats en geeft hij instructie op woensdag. Ook de TBR hoort tot zijn bezigheden. Na een studie Nederlands recht vertrok hij voor een lange periode naar het buitenland. Na terugkomst in Nederland was hij als ZZP’er werkzaam in organisatiewerk en bouw. Hij woont in Hilversum, samen met zijn partner Thomas, die ook bij Tromp roeit. Wynand is verder actief in de koorwereld van Amsterdam en geeft voorlichting in het basisonderwijs.

e-mail: siraterces.[antispam].@ctromp.nl

 

penningmeester

jan-brugmanJAN BRUGMAN (1959) is op latere leeftijd begonnen met roeien, maar roeit inmiddels ruim tien jaar bij Tromp. Met ingang van 2019 is hij gestopt met werken, maar daarvoor was hij werkzaam in diverse financiële functies (Treasury, ALM en Capital Management) bij Fortis (bank-verzekeraar) en Ageas (de resterende verzekeringsactiviteiten van het oude Fortis, na het uiteenvallen van dit concern in 2009). Jan woont in Laren, heeft twee kinderen die het huis al uit zijn en heeft, nu hij zijn professionele loopbaan heeft beëindigd, de tijd om de vereniging te ondersteunen als penningmeester.

e-mail: retseemgninnep.[antispam].@ctromp.nl

commissaris opleiden

saskiaSASKIA TEPPEMA (1951) roeit sinds 2010 bij Tromp. Ze is opgegroeid in Hollandsche Rading en na wat omzwervingen al weer jaren terug in het Gooi. Ze heeft altijd gesport, met name op het water. Op haar 16e jaar gaf ze al zeilles in Friesland en Loosdrecht en van lesgeven heeft ze nadien haar vak gemaakt. Na zeven jaar onderwijs (Nederlands) is ze vanaf 1985 organisatieadviseur, trainer en coach in het bedrijfsleven. Ze heeft het RI3-diploma van de KNRB, geeft in alle boten les en organiseert de Tic-Plus om de kwaliteit van de instructie op peil te houden. Ze roeit op zondagochtend met haar ploeg. Saskia is een enthousiast pianiste, woont in Hilversum, is getrouwd met Sido en heeft twee kinderen en twee kleinzoons.

e-mail: nedielpo.sirassimmoc.[antispam].@ctromp.nl

 

 

commissaris recreatieroeien

tanja-stropsmaTANJA STROPSMA (1969) zag eerst alle sportscholen in Hilversum van binnen voor ze in 2010 bij Tromp kwam roeien. Geleidelijk aan behaalde ze al haar bevoegdheden. In 2013 trouwde ze met Thys, die ze tijdens de Tic (Tromp-instructeurscursus) leerde kennen. Zijn twee zoons zijn haar ‘leenkinderen’. Ze werkt als grafisch ontwerper en maakt hoofdzakelijk boeken en tijdschriften. Bij Tromp zette ze een aantal projecten op zoals de ‘Tromp 25-50’ met als doel jonge leden aan de vereniging te binden en de Ploegzoekmiddag waar roeiers met eenzelfde roeiambitie aan elkaar gekoppeld kunnen worden als roeimaatjes. ‘Blijven bewegen’ is haar motto, maar het moet vooral ook gezellig zijn. Ze traint actief in een ploegje waarmee ze, naast uiteraard het Brug-tot-Brug Roeien, ook wedstrijden buiten Tromp roeit.  

e-mail: neieoreitaercer.sirassimmoc.[antispam].@ctromp.nl

commissaris wedstrijdroeien

natalie-temmingNATALIE TEMMING-TAP (1968) is begonnen met roeien toen zij 11 jaar was bij URV Viking in Utrecht. Ze heeft als junior nationale en internationale wedstrijden geroeid. Daarna heeft zij vele jaren junioren gecoacht en was zij wedstrijdcommissaris in het bestuur. Zij is in het bezit van KNRB-diploma RC-4. Sinds 2016 is Natalie ook lid van Tromp en heeft ze zich aangesloten bij de veteranendames (voor ingewijden 'de Boonstraploeg'). Ze heeft samen met haar man Guus, die ze op Viking heeft leren kennen, een zoon en dochter, Freek en Susan, ook allebei roeiers. Met haar man is zij zelfstandig ondernemer in de uitvaartbranche.

e-mail:neieordjirtsdew.sirassimmoc.[antispam].@ctromp.nl

 

 

commissaris materiaal en accommodatie

henk-van-de-bunt

HENK VAN DE BUNT (1970) is in zijn jeugd begonnen met roeien bij Cornelis Tromp en heeft sindsdien zo’n 40 jaar roeiervaring opgedaan bij verschillende verenigingen. Zo heeft hij deelgenomen aan de junioren WK in 1988 in Milaan waar hij (samen met Reinout van Vliet) in de 4X- is uitgekomen voor Nederland. In zijn studententijd heeft Henk geroeid bij U.S.R. Triton en daarna heeft hij ruim 20 jaar geroeid bij BWV De Eem in Baarn, waarna hij in 2020 weer bij Tromp is gaan roeien en dus naar zijn roots is teruggekeerd. Henk woont in Soest samen met vrouw Monique en hun dochter Fleur die ook bij BWV De Eem roeit. Henk is ook actief als wielrenner en mountainbiker en is werkzaam in de financiële dienstverlening.

 

e-mail: laairetam.sirassimmoc.[antispam].@ctromp.nl

 

contact

bestuur algemeen: ruutseb.[antispam].@ctromp.nl

dagelijks bestuur: bd.[antispam].@ctromp.nl

 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief