VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 

voorzitter

wim-ten-have 2WIM TEN HAVE (1963) is begonnen met roeien bij de K.G.R. de Hunze in Groningen toen hij 14 jaar was. In zijn studententijd in Groningen is hij overgestapt naar G.S.R. Aegir. Voor Aegir heeft hij vijf keer de Oude Vier gevaren en is drie keer uitgekomen op het WK roeien. Na zijn tijd in Groningen is Wim afgezakt naar het midden van het land. Na twee jaar Viking in Utrecht roeit hij sinds 1993 bij Cornelis Tromp in Hilversum. Wim is werkzaam bij KPN in de IT, heeft drie studerende kinderen in Nijmegen, Wageningen en Leiden, en woont samen met Lise in Hilversum.

 e-mail: rettizroov.[antispam].@ctromp.nl

secretaris

wynand-inkelaar-magazine-kopieWYNAND INKELAAR (1957) roeit vanaf 2013 bij Tromp. Hij zit sinds oktober 2018 als secretaris in het bestuur. Voor hij lid werd van Tromp heeft hij vijf jaar geroeid bij Roeicentrum Berlagebrug in Amsterdam. Naast zijn werkzaamheden als secretaris is hij op vrijdagmorgen te vinden in de werkplaats en geeft hij instructie op woensdag. Ook de TBR hoort tot zijn bezigheden. Na een studie Nederlands recht vertrok hij voor een lange periode naar het buitenland. Na terugkomst in Nederland was hij als ZZP’er werkzaam in organisatiewerk en bouw. Hij woont in Hilversum, samen met zijn partner Thomas, die ook bij Tromp roeit. Wynand is verder actief in de koorwereld van Amsterdam en geeft voorlichting in het basisonderwijs.

e-mail: siraterces.[antispam].@ctromp.nl

 

penningmeester

jan-brugmanJAN BRUGMAN (1959) is op latere leeftijd begonnen met roeien, maar roeit inmiddels ruim tien jaar bij Tromp. Met ingang van 2019 is hij gestopt met werken, maar daarvoor was hij werkzaam in diverse financiële functies (Treasury, ALM en Capital Management) bij Fortis (bank-verzekeraar) en Ageas (de resterende verzekeringsactiviteiten van het oude Fortis, na het uiteenvallen van dit concern in 2009). Jan woont in Laren, heeft twee kinderen die het huis al uit zijn en heeft, nu hij zijn professionele loopbaan heeft beëindigd, de tijd om de vereniging te ondersteunen als penningmeester.

e-mail: retseemgninnep.[antispam].@ctromp.nl

commissaris opleiden

tic-maritMARIT VERSTEEG (1958) startte met roeien toen ze veertig was, met het idee er geen vrijwilligerswerk te gaan doen. Maar het roeien en de club bevielen zo goed dat ze na een jaar al begon met instructie geven, eerst bij de jeugd, na een KNRB-3-opleiding ging ze ook vervolginstructie geven en coachte ze een paar jaar wedstrijdjunioren. Ook geeft ze alweer twintig jaar de Tromp-Instructeurscursus (TIC). Ze vindt roeien een blijvend groeiproces, zowel voor roeiers als voor instructeurs. Marit schrijft ook voor TrompMagazine en de webredactie. Sinds ze twee jaar geleden is gestopt met haar werk als journalist bij De Gooi- en Eemlander, coördineert ze met veel plezier de instructiegroep op zaterdag om half elf. Marit is getrouwd met Ron en woont, net als haar volwassen zoon, in Hilversum.

e-mail: nedielpo.sirassimmoc.[antispam].@ctromp.nl

 

 

commissaris recreatieroeien

anne-kooijANNE KOOIJ (1957) was als jochie, roeiend in schouwtjes, al vroeg op de Friese wateren te vinden. Tijdens zijn (biologie)studie in Groningen was hij actief in de onderwatersport. Het roeien pakte hij weer op bij de Goudse Roei- en Zeilvereniging tot, in 1989, de eerste van zijn twee dochters werd geboren. Bij Tromp roeit hij nu zes jaar. Hij is een recreatieroeier: het roeien is voor hem vooral 'samen ontdekken': naast ons eigen prachtige roeigebied, ook de vele andere mooie roeiplekken in ons land. Tenminste, wanneer hij niet met Andrea, zijn vrouw, op de fiets met tentje achterop, kriskras door Europa trekt. Hij is gestopt met werken (jarenlang in de consultancy, daarna als interim- en verandermanager) en wil graag binnen Tromp meer podium geven aan het grote aantal al lopende en wellicht nieuwe initiatieven op het gebied van recreatieroeien. Naast roeien past hij op zijn kleindochter, is hij vrijwilliger bij de Luisterlijn (www.luisterlijn.nl) en zingt als bariton in een kamerkoor. 

e-mail: neieoreitaercer.sirassimmoc.[antispam].@ctromp.nl

commissaris wedstrijdroeien

marien-mortierMARIEN MORTIER (1963) is al vele jaren actief in de roeiwereld. Hij maakte zijn eerste halen op het Merwedekanaal in Utrecht bij studentenvereniging Orca. Na studentenroeien heeft hij zich eerst gericht op zijn studie en werk. In 2001 pakte hij het roeien weer op. Hij begon in 2003 met coachen. Eerst bij de junioren met wie hij meegroeide als coach en zo ging hij ook roeiers begeleiden naar nationale en internationale toernooien en coachte senioren en veteranen. Hij volgde de opleiding Roeicoach-4 van de KNRB. Zelf roeide hij vooral lange afstanden op binnenwateren en open zee. Hij roeit sinds 2021 in Hilversum, waar hij vooral blij is dat het Hilversums Kanaal ook bevaarbaar is bij wind. Hij heeft ook een ploeg gevonden. Marien woont met zijn vrouw Pien in Baarn, hun kinderen zijn uit huis. In Baarn roeit hij ’s morgens heel vroeg in de skiff op de Eem. Hij werkt als zelfstandig ondernemer in de gespecialiseerde bouwsector.

e-mail:neieordjirtsdew.sirassimmoc.[antispam].@ctromp.nl

 

 

commissaris materiaal en accommodatie

henk-van-de-bunt

HENK VAN DE BUNT (1970) is in zijn jeugd begonnen met roeien bij Cornelis Tromp en heeft sindsdien zo’n 40 jaar roeiervaring opgedaan bij verschillende verenigingen. Zo heeft hij deelgenomen aan de junioren WK in 1988 in Milaan waar hij (samen met Reinout van Vliet) in de 4X- is uitgekomen voor Nederland. In zijn studententijd heeft Henk geroeid bij U.S.R. Triton en daarna heeft hij ruim 20 jaar geroeid bij BWV De Eem in Baarn, waarna hij in 2020 weer bij Tromp is gaan roeien en dus naar zijn roots is teruggekeerd. Henk woont in Soest samen met vrouw Monique en hun dochter Fleur die ook bij BWV De Eem roeit. Henk is ook actief als wielrenner en mountainbiker en is werkzaam in de financiële dienstverlening.

 

e-mail: laairetam.sirassimmoc.[antispam].@ctromp.nl

 

contact

bestuur algemeen: ruutseb.[antispam].@ctromp.nl

dagelijks bestuur: bd.[antispam].@ctromp.nl

 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Tromp-bibliotheek

 TROMP-BIBLIOTHEEK alleen voor leden

Stukken voor de ALV, protocollen en reglementen, soos abc, veiligheidsplan en nog veel meer.