VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 

Voorzitter

edwinEDWIN VAN DER VOORT (1965) hanteert de voorzittershamer van het bestuur sinds november 2016. Daarnaast is hij op Tromp actief als roeier en coach van de Jongens 16 (2e-jaars). Hij begon zijn roeicarrière bij Proteus Eretes in Delft, waar hij roeide en coachte. In Delft studeerde hij bouwkunde aan de Technische Universiteit. In het dagelijks leven is hij ondernemer; met zijn bedrijf ‘Kastanje’ bedenkt, realiseert en beheert hij gebouwen. Edwin is getrouwd, heeft drie kinderen en woont en werkt in Hilversum. Hij zat eerder in de sooscommissie en was commissaris accommodatie.
e-mail: rettizroov.[antispam].@ctromp.nl

Secretaris

hettyHETTY GOUTIER (1959) werd in 2007 lid van Tromp, omdat haar kinderen ook roeiden. Hetty werkt in het onderwijs (Aloysius College in Hilversum). Ze volgde de opleiding Roeiinstructeur 3 bij de KNRB en is binnen de vereniging op verschillende plekken actief: als lid van de toercommissie, bij het aangepast roeien, en ’s zomers als een van de vaste koks op de woensdagavond. Als secretaris is ze een spil in de vereniging. Hetty is getrouwd, heeft drie volwassen zoons en woont in Hilversum.
e-mail: siraterces.[antispam].@ctromp.nl

 

Penningmeester

corryCORRY VAN SWIETEN (1952) roeide als student bij Asopos de Vliet in Leiden. Na haar studie Engels verhuisde zij voor werk naar Middelburg, waar ze haar favoriete sport bleef beoefenen. Door werk in het buitenland en kinderen heeft zij een aantal jaren niet geroeid. Na een studie economie aan de Open Universiteit is zij overgestapt van het onderwijs naar de financiële dienstverlening. Tegelijkertijd pakte zij het roeien weer op. Corry roeit inmiddels al meer dan tien jaar bij Tromp, met veel plezier. Corry is penningmeester sinds april 2017.
e-mail: retseemgninnep.[antispam].@ctromp.nl

Vacature: Commissaris jeugd/junioren


e-mail: neieordguej.sirassimmoc.[antispam].@ctromp.nl

 

Commissaris accommodatie

nanneNANNE FRANX (1962) is geboren en getogen in Friesland en heeft haar eerste 'roeihalen' als kind gemaakt in een Sportyakje op de Friese wateren. In Delft is ze tijdens haar studiejaren bouwkunde serieus gaan wedstrijdroeien bij Laga. Daarna kwam ze in Hilversum terecht, samen met haar huidige man Wouter. Ze werkt als architect. In 2002 is ze lid geworden van Tromp, waar ze kon instappen in een beginnende acht die voor het eerst de Head of the River Amstel ging roeien. Nanne heeft een tijd de ledenadministratie gedaan en zit sinds een paar jaar in de bouwcommissie. Als commissaris accommodatie is ze druk met het verbeteren en onderhouden van de huidige accommodatie. Ze heeft drie kinderen, waarvan de jongste ook al bijna het huis uit is.
e-mail: eitadommocca.sirassimmoc.[antispam].@ctromp.nl

Commissaris opleiden

maritMARIT VERSTEEG (1958) is pas op latere leeftijd gaan sporten. In haar jeugd werd kinderen met astma aangeraden ‘lekker’ in een hoekje te gaan zitten, in plaats van mee te doen in de gymles. Op haar veertigste kwam ze eindelijk in beweging als roeier bij Tromp. Voor ze ging sporten was ze actief als vrijwilliger bij Theater Achterom, waar ze ook diverse bestuursfuncties had. Ze woont met haar man in Hilversum en werkt als journalist. Bij Tromp kreeg ze de smaak van het roeien zó te pakken dat ze jeugdinstructie ging geven en later ook wedstrijdjunioren ging coachen. Sinds november 2012 is Marit commissaris opleiden, waar ze tegen vele meningen aanloopt, die ze niet uit de weg wil gaan. Ze roeit zelf met een gezellige club vrouwen op woensdag- en vrijdagochtend.
e-mail: nedielpo.sirassimmoc.[antispam].@ctromp.nl

 

Commissaris recreatieroeien

tonTON KEETELAAR (1945) is na zijn opleiding hbo-bouwkunde als leidinggevende en later als bestuurder werkzaam geweest bij een middelgroot bouwbedrijf. In 2004 werd hij lid van Tromp, in eerste instantie via het ART (Aangepast Roeien Tromp), omdat hij slechtziend is. In 2014 werd hij lid van de werkgroep botentoewijzing ofwel BTW. Vanaf april 2015, tot zijn aanstelling als bestuurslid, was hij lid van de materiaalcommissie (MAC). Zijn doel is om binnen het bestuur zich naar vermogen in te zetten voor de belangen van de recreatieroeiers.
e-mail: neieoreitaercer.sirassimmoc.[antispam].@ctromp.nl

Contact

Bestuur algemeen: ruutseb.[antispam].@ctromp.nl

Dagelijks bestuur: bd.[antispam].@ctromp.nl

 

Commissaris materiaal

reinout-van-vlietREINOUT VAN VLIET (1971) roeit sinds 1983 bij Tromp. Hij is geboren in Hilversum en woonde in zijn jeugd aan de overkant van de roeivereniging. Hij was er dagelijks als wedstrijdroeier, op het water of assisteerde graag bij de bootsman. Tromp vormde zijn jeugd, daarom wil hij graag iets terugdoen voor de vereniging. Toen de functie van materiaalcommissaris vrijkwam was dat voor hem een logische stap, als gevolg van behoefte en interesse.
Reinout werkte jaren in het grafische vak, maar heeft sinds enkele jaren een massagepraktijk in Hilversum; hij doceert het massagevak en wordt door bedrijven ingehuurd. Hij heeft een gezin met twee jonge kinderen. Als de kinderen allebei op school zitten wil Reinout zelf weer intensiever gaan roeien.

e-mail: laairetam.sirassimmoc.[antispam].@ctromp.nl

 

Commissaris wedstrijdroeien

WIM TEN HAVE (1963)

 e-mail: neieordjirtsdew.sirassimmoc.[antispam].@ctromp.nl

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief