VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 

voorzitter

wim-ten-have 2WIM TEN HAVE (1963) is begonnen met roeien bij de K.G.R. de Hunze in Groningen toen hij 14 jaar was. In zijn studententijd in Groningen is hij overgestapt naar G.S.R. Aegir. Voor Aegir heeft hij vijf keer de Oude Vier gevaren en is drie keer uitgekomen op het WK roeien. Na zijn tijd in Groningen is Wim afgezakt naar het midden van het land. Na twee jaar Viking in Utrecht roeit hij sinds 1993 bij Cornelis Tromp in Hilversum. Wim is werkzaam bij KPN in de IT, heeft drie studerende kinderen in Nijmegen, Wageningen en Leiden, en woont samen met Lise in Hilversum.

 e-mail: rettizroov.[antispam].@ctromp.nl

secretaris

wynand-inkelaar-magazine-kopieWYNAND INKELAAR (1957) roeit vanaf 2013 bij Tromp. Hij zit sinds oktober 2018 als secretaris in het bestuur. Voor hij lid werd van Tromp heeft hij vijf jaar geroeid bij Roeicentrum Berlagebrug in Amsterdam. Naast zijn werkzaamheden als secretaris is hij op vrijdagmorgen te vinden in de werkplaats en geeft hij instructie op woensdag. Ook de TBR hoort tot zijn bezigheden. Na een studie Nederlands recht vertrok hij voor een lange periode naar het buitenland. Na terugkomst in Nederland was hij als ZZP’er werkzaam in organisatiewerk en bouw. Hij woont in Hilversum, samen met zijn partner Thomas, die ook bij Tromp roeit. Wynand is verder actief in de koorwereld van Amsterdam en geeft voorlichting in het basisonderwijs.

e-mail: siraterces.[antispam].@ctromp.nl

 

penningmeester

jan-brugmanJAN BRUGMAN (1959) is op latere leeftijd begonnen met roeien, maar roeit inmiddels ruim tien jaar bij Tromp. Met ingang van 2019 is hij gestopt met werken, maar daarvoor was hij werkzaam in diverse financiële functies (Treasury, ALM en Capital Management) bij Fortis (bank-verzekeraar) en Ageas (de resterende verzekeringsactiviteiten van het oude Fortis, na het uiteenvallen van dit concern in 2009). Jan woont in Laren, heeft twee kinderen die het huis al uit zijn en heeft, nu hij zijn professionele loopbaan heeft beëindigd, de tijd om de vereniging te ondersteunen als penningmeester.

e-mail: retseemgninnep.[antispam].@ctromp.nl

commissaris opleiden

saskiaSASKIA TEPPEMA (1951) roeit sinds 2010 bij Tromp. Ze is opgegroeid in Hollandsche Rading en na wat omzwervingen al weer jaren terug in het Gooi. Ze heeft altijd gesport, met name op het water. Op haar 16e jaar gaf ze al zeilles in Friesland en Loosdrecht en van lesgeven heeft ze nadien haar vak gemaakt. Na zeven jaar onderwijs (Nederlands) is ze vanaf 1985 organisatieadviseur, trainer en coach in het bedrijfsleven. Ze heeft het RI3-diploma van de KNRB, geeft in alle boten les en organiseert de Tic-Plus om de kwaliteit van de instructie op peil te houden. Ze roeit op zondagochtend met haar ploeg. Saskia is een enthousiast pianiste, woont in Hilversum, is getrouwd met Sido en heeft twee kinderen en twee kleinzoons.

e-mail: nedielpo.sirassimmoc.[antispam].@ctromp.nl

 

 

commissaris recreatieroeien

57169275-063b-47f8-b229-69f387784ab4-1-201-a 2

Johan Huizinga (1952) is pas op middelbare leeftijd gaan roeien bij Tromp. Na de enthousiaste eerste jaren zakte zijn animo voor het roeien wat in. Maar kort voor zijn pensioen heeft hij de draad weer opgepakt en na S3 nu sinds twee jaar ook eindelijk zijn B3 gehaald. Boordroeien heeft nu de voorkeur. Er wordt zo’n drie keer per week geroeid waarvan één keer in een acht. Hij was lid van de BBR-commissie en zit momenteel in de toercommissie. Johan is gepensioneerd. Daarvoor was hij werkzaam als journalist, buitenlandredacteur, economieredacteur, verslaggever en kortstondig correspondent bij kranten, NOS en Wereldomroep. Hij heeft nu alle tijd om zich met veel plezier meer actief in te zetten voor de vereniging. Hij heeft twee volwassen kinderen en woont met zijn vrouw al weer ruim twintig jaar in Hilversum.

e-mail: neieoreitaercer.sirassimmoc.[antispam].@ctromp.nl

commissaris wedstrijdroeien

marien-mortierMarien Mortier (1963) is al vele jaren actief in de roeiwereld. Hij maakte zijn eerste halen op het Merwedekanaal in Utrecht bij studentenvereniging Orca. Na studentenroeien heeft hij zich eerst gericht op zijn studie en werk. In 2001 pakte hij het roeien weer op. Hij begon in 2003 met coachen. Eerst bij de junioren met wie hij meegroeide als coach en zo ging hij ook roeiers begeleiden naar nationale en internationale toernooien en coachte senioren en veteranen. Hij volgde de opleiding Roeicoach-4 van de KNRB. Zelf roeide hij vooral lange afstanden op binnenwateren en open zee. Hij roeit sinds 2021 in Hilversum, waar hij vooral blij is dat het Hilversums Kanaal ook bevaarbaar is bij wind. Hij heeft ook een ploeg gevonden. Marien woont met zijn vrouw Pien in Baarn, hun kinderen zijn uit huis. In Baarn roeit hij ’s morgens heel vroeg in de skiff op de Eem. Hij werkt als zelfstandig ondernemer in de gespecialiseerde bouwsector.

e-mail:neieordjirtsdew.sirassimmoc.[antispam].@ctromp.nl

 

 

commissaris materiaal en accommodatie

henk-van-de-bunt

HENK VAN DE BUNT (1970) is in zijn jeugd begonnen met roeien bij Cornelis Tromp en heeft sindsdien zo’n 40 jaar roeiervaring opgedaan bij verschillende verenigingen. Zo heeft hij deelgenomen aan de junioren WK in 1988 in Milaan waar hij (samen met Reinout van Vliet) in de 4X- is uitgekomen voor Nederland. In zijn studententijd heeft Henk geroeid bij U.S.R. Triton en daarna heeft hij ruim 20 jaar geroeid bij BWV De Eem in Baarn, waarna hij in 2020 weer bij Tromp is gaan roeien en dus naar zijn roots is teruggekeerd. Henk woont in Soest samen met vrouw Monique en hun dochter Fleur die ook bij BWV De Eem roeit. Henk is ook actief als wielrenner en mountainbiker en is werkzaam in de financiële dienstverlening.

 

e-mail: laairetam.sirassimmoc.[antispam].@ctromp.nl

 

contact

bestuur algemeen: ruutseb.[antispam].@ctromp.nl

dagelijks bestuur: bd.[antispam].@ctromp.nl

 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Tromp-bibliotheek

 TROMP-BIBLIOTHEEK alleen voor leden

Stukken voor de ALV, protocollen en reglementen, soos abc, veiligheidsplan en nog veel meer.