VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 

voorzitter

edwinEDWIN VAN DER VOORT (1965) hanteert de voorzittershamer van het bestuur sinds november 2016. Daarnaast is hij op Tromp actief als roeier en coach van de Jongens 16 (2e-jaars). Hij begon zijn roeicarrière bij Proteus Eretes in Delft, waar hij roeide en coachte. In Delft studeerde hij bouwkunde aan de Technische Universiteit. In het dagelijks leven is hij ondernemer; met zijn bedrijf ‘Kastanje’ bedenkt, realiseert en beheert hij gebouwen. Edwin is getrouwd, heeft drie kinderen en woont en werkt in Hilversum. Hij zat eerder in de sooscommissie en was commissaris accommodatie.

e-mail: rettizroov.[antispam].@ctromp.nl

secretaris

wynand-inkelaar-magazine-kopieWYNAND INKELAAR (1957) roeit vanaf 2013 bij Tromp. Hij zit sinds oktober 2018 als secretaris in het bestuur. Voor hij lid werd van Tromp heeft hij vijf jaar geroeid bij Roeicentrum Berlagebrug in Amsterdam. Naast zijn werkzaamheden als secretaris is hij op vrijdagmorgen te vinden in de werkplaats en geeft hij instructie op woensdag. Ook de TBR hoort tot zijn bezigheden. Na een studie Nederlands recht vertrok hij voor een lange periode naar het buitenland. Na terugkomst in Nederland was hij als ZZP’er werkzaam in organisatiewerk en bouw. Hij woont in Hilversum, samen met zijn partner Thomas, die ook bij Tromp roeit. Wynand is verder actief in de koorwereld van Amsterdam en geeft voorlichting in het basisonderwijs.

e-mail: siraterces.[antispam].@ctromp.nl

 

penningmeester

jan-brugmanJAN BRUGMAN (1959) is op latere leeftijd begonnen met roeien, maar roeit inmiddels ruim tien jaar bij Tromp. Met ingang van 2019 is hij gestopt met werken, maar daarvoor was hij werkzaam in diverse financiële functies (Treasury, ALM en Capital Management) bij Fortis (bank-verzekeraar) en Ageas (de resterende verzekeringsactiviteiten van het oude Fortis, na het uiteenvallen van dit concern in 2009). Jan woont in Laren, heeft twee kinderen die het huis al uit zijn en heeft, nu hij zijn professionele loopbaan heeft beëindigd, de tijd om de vereniging te ondersteunen als penningmeester.

e-mail: retseemgninnep.[antispam].@ctromp.nl

commissaris opleiden

saskiaSASKIA TEPPEMA (1951) roeit sinds 2010 bij Tromp. Ze is opgegroeid in Hollandsche Rading en na wat omzwervingen al weer jaren terug in het Gooi. Ze heeft altijd gesport, met name op het water. Op haar 16e jaar gaf ze al zeilles in Friesland en Loosdrecht en van lesgeven heeft ze nadien haar vak gemaakt. Na zeven jaar onderwijs (Nederlands) is ze vanaf 1985 organisatieadviseur, trainer en coach in het bedrijfsleven. Ze heeft het RI3-diploma van de KNRB, geeft in alle boten les en organiseert de Tic-Plus om de kwaliteit van de instructie op peil te houden. Ze roeit op zondagochtend met haar ploeg. Saskia is een enthousiast pianiste, woont in Hilversum samen met Sido en heeft twee kinderen en een kleinzoon.

e-mail: nedielpo.sirassimmoc.[antispam].@ctromp.nl

 

 

commissaris recreatieroeien

tanja-stropsmaTANJA STROPSMA (1969) zag eerst alle sportscholen in Hilversum van binnen voor ze in 2010 bij Tromp kwam roeien. Geleidelijk aan behaalde ze al haar bevoegdheden. In 2013 trouwde ze met Thys, die ze tijdens de Tic (Tromp-instructeurscursus) leerde kennen. Zijn twee zoons zijn haar ‘leenkinderen’. Ze werkt als grafisch ontwerper en maakt hoofdzakelijk boeken en tijdschriften. Bij Tromp zette ze een aantal projecten op zoals de ‘Tromp 25-50’ met als doel jonge leden aan de vereniging te binden en de Ploegzoekmiddag waar roeiers met eenzelfde roeiambitie aan elkaar gekoppeld kunnen worden als roeimaatjes. ‘Blijven bewegen’ is haar motto, maar het moet vooral ook gezellig zijn. Ze traint actief in een ploegje waarmee ze, naast uiteraard het Brug-tot-Brug Roeien, ook wedstrijden buiten Tromp roeit.  

e-mail: neieoreitaercer.sirassimmoc.[antispam].@ctromp.nl

commissaris wedstrijdroeien

wim-ten-have 2WIM TEN HAVE (1963) is begonnen met roeien bij de K.G.R. de Hunze in Groningen toen hij 14 jaar was. In zijn studententijd in Groningen is hij overgestapt naar G.S.R. Aegir. Voor Aegir heeft hij vijf keer de Oude Vier gevaren en is drie keer uitgekomen op het WK roeien. Na zijn tijd in Groningen is Wim afgezakt naar het midden van het land. Na twee jaar Viking in Utrecht roeit hij sinds 1993 bij Cornelis Tromp in Hilversum. Wim is werkzaam bij KPN in de IT, heeft drie studerende kinderen in Nijmegen, Wageningen en Leiden, en woont samen met Lise in Hilversum.

 e-mail: neieordjirtsdew.sirassimmoc.[antispam].@ctromp.nl

 

commissaris materiaal en accommodatie

allard-tempelALLARD TEMPEL (1964) is sinds 1988 lid van Tromp. In het begin roeide hij vooral toertochten, later werden het regiowedstrijden, marathontochten en veteranen-wedstrijden. Hij roeit met een ploeg maar geniet er ook van in de skiff lekker technisch door te roeien naar ‘t Hemeltje en terug. Allard woont samen in Hilversum en werkt als Geo-informatiespecialist bij de gemeente Hilversum. Hij maakt deel uit van de roeiproevencommissie waarbij hij nieuwe leden opvangt die al roeiervaring hebben. In zijn Tromp-loopbaan was hij van 2005 tot 2009 ook al eens commissaris materiaal, toen met Jan van der Kleij als bootsman. Nu is hij de eerste contactpersoon voor bootsman Reinout van Vliet. 

e-mail: laairetam.sirassimmoc.[antispam].@ctromp.nl

 

contact

bestuur algemeen: ruutseb.[antispam].@ctromp.nl

dagelijks bestuur: bd.[antispam].@ctromp.nl

 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief