VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 

voorzitter

edwinEDWIN VAN DER VOORT (1965) hanteert de voorzittershamer van het bestuur sinds november 2016. Daarnaast is hij op Tromp actief als roeier en coach van de Jongens 16 (2e-jaars). Hij begon zijn roeicarrière bij Proteus Eretes in Delft, waar hij roeide en coachte. In Delft studeerde hij bouwkunde aan de Technische Universiteit. In het dagelijks leven is hij ondernemer; met zijn bedrijf ‘Kastanje’ bedenkt, realiseert en beheert hij gebouwen. Edwin is getrouwd, heeft drie kinderen en woont en werkt in Hilversum. Hij zat eerder in de sooscommissie en was commissaris accommodatie.

e-mail: rettizroov.[antispam].@ctromp.nl

secretaris

wynand-inkelaar-magazine-kopieWYNAND INKELAAR (1957) roeit vanaf 2013 bij Tromp. Hij zit sinds oktober 2018 als secretaris in het bestuur. Voor hij lid werd van Tromp heeft hij vijf jaar geroeid bij Roeicentrum Berlagebrug in Amsterdam. Naast zijn werkzaamheden als secretaris is hij op vrijdagmorgen te vinden in de werkplaats en geeft hij instructie op woensdag. Ook de TBR hoort tot zijn bezigheden. Na een studie Nederlands recht vertrok hij voor een lange periode naar het buitenland. Na terugkomst in Nederland was hij als ZZP’er werkzaam in organisatiewerk en bouw. Hij woont in Hilversum, samen met zijn partner Thomas, die ook bij Tromp roeit. Wynand is verder actief in de koorwereld van Amsterdam en geeft voorlichting in het basisonderwijs.

e-mail: siraterces.[antispam].@ctromp.nl

 

penningmeester

jan-brugmanJAN BRUGMAN (1959) is op latere leeftijd begonnen met roeien, maar roeit inmiddels ruim tien jaar bij Tromp. Met ingang van 2019 is hij gestopt met werken, maar daarvoor was hij werkzaam in diverse financiële functies (Treasury, ALM en Capital Management) bij Fortis (bank-verzekeraar) en Ageas (de resterende verzekeringsactiviteiten van het oude Fortis, na het uiteenvallen van dit concern in 2009). Jan woont in Laren, heeft twee kinderen die het huis al uit zijn en heeft, nu hij zijn professionele loopbaan heeft beëindigd, de tijd om de vereniging te ondersteunen als penningmeester.

e-mail: retseemgninnep.[antispam].@ctromp.nl

commissaris opleiden

saskiaSASKIA TEPPEMA (1951) roeit sinds 2010 bij Tromp. Ze heeft veel gezeild en getennist maar wilde een nieuwe sport leren. Roeien, dat leek wel wat. Ze is opgegroeid in Hollandsche Rading en heeft altijd al van watersport gehouden.  Op haar 16e jaar gaf ze al zeilles en van lesgeven heeft ze haar vak gemaakt. Na zeven jaar onderwijs (Nederlands) is ze vanaf 1985 trainer en coach in het bedrijfsleven. Ze heeft RI3 gevolgd, geeft in alle boten les en organiseert de Tic-Plus om de kwaliteit van de instructie op peil te houden. Ze roeit op zondagochtend met haar ploeg. Saskia is een enthousiast pianiste, woont in Hilversum samen met Sido en heeft twee kinderen en een kleinzoon.

e-mail: nedielpo.sirassimmoc.[antispam].@ctromp.nl

 

 

commissaris recreatieroeien

tonTON KEETELAAR (1945) is na zijn opleiding hbo-bouwkunde als leidinggevende en later als bestuurder werkzaam geweest bij een middelgroot bouwbedrijf. In 2004 werd hij lid van Tromp, in eerste instantie via het ART (Aangepast Roeien Tromp), omdat hij slechtziend is. In 2014 werd hij lid van de werkgroep botentoewijzing ofwel BTW. Vanaf april 2015, tot zijn aanstelling als bestuurslid, was hij lid van de materiaalcommissie (MAC). Zijn doel is om binnen het bestuur zich naar vermogen in te zetten voor de belangen van de recreatieroeiers.

e-mail: neieoreitaercer.sirassimmoc.[antispam].@ctromp.nl

commissaris wedstrijdroeien

wim-ten-have 2WIM TEN HAVE (1963) is begonnen met roeien bij de K.G.R. de Hunze in Groningen toen hij 14 jaar was. In zijn studententijd in Groningen is hij overgestapt naar G.S.R. Aegir. Voor Aegir heeft hij vijf keer de Oude Vier gevaren en is drie keer uitgekomen op het WK roeien. Na zijn tijd in Groningen is Wim afgezakt naar het midden van het land. Na twee jaar Viking in Utrecht roeit hij sinds 1993 bij Cornelis Tromp in Hilversum. Wim is werkzaam bij KPN in de IT, heeft drie studerende kinderen in Nijmegen, Wageningen en Leiden, woont nu nog in Zeist en gaat in 2019 samenwonen met Lise in Hilversum.

 e-mail: neieordjirtsdew.sirassimmoc.[antispam].@ctromp.nl

 

commissaris materiaal en accommodatie

reinout-van-vlietREINOUT VAN VLIET (1971) roeit sinds 1983 bij Tromp. Hij is geboren in Hilversum en woonde in zijn jeugd aan de overkant van de roeivereniging. Hij was er dagelijks als wedstrijdroeier, op het water of assisteerde graag bij de bootsman. Tromp vormde zijn jeugd, daarom wil hij graag iets terugdoen voor de vereniging. Toen de functie van materiaalcommissaris vrijkwam was dat voor hem een logische stap, als gevolg van behoefte en interesse.
Reinout werkte jaren in het grafische vak, maar heeft sinds enkele jaren een massagepraktijk in Hilversum; hij doceert het massagevak en wordt door bedrijven ingehuurd. Hij heeft een gezin met twee jonge kinderen. Als de kinderen allebei op school zitten wil Reinout zelf weer intensiever gaan roeien. 

e-mail: laairetam.sirassimmoc.[antispam].@ctromp.nl

 

contact

bestuur algemeen: ruutseb.[antispam].@ctromp.nl

dagelijks bestuur: bd.[antispam].@ctromp.nl

 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief