VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 

Vertrouwenspersonen

Tromp wil graag een gezellige, sportieve en veilige omgeving zijn voor jong en oud. Ongewenst gedrag zoals seksuele intimidatie, pesten en discriminatie horen daar niet bij. Toch komt het helaas ook in de sportwereld voor. Wie te maken heeft met ongewenst gedrag op Tromp, kan terecht bij één van onze twee vertrouwenspersonen:  Jetske Drijver en vacature. Zij kunnen in vertrouwen worden genomen en bieden hulp om het ongewenste gedrag te laten ophouden.

 

jetskeToen Jetske Drijver (1962) in 2009 op het terras van Tromp zat te wachten, totdat haar zoon van 11 klaar was met zijn roeiles, besloot ze dat zij ook in zo’n boot wilde zitten. Met veel plezier roeit zij nu twee keer in de week, op vrijdag- en op zondagochtend. In een vier, een twee of in een skiff. Plezier in het roeien staat voorop, dus niet op zijn hardst, maar op zijn fijnst. Elke haal een nieuwe kans. Daarnaast is zij secretaris van de TBR-commissie. Zij is verantwoordelijk voor het uitgeven van de rug- en boegnummers en voor de catering van alle vrijwilligers bij de jaarlijkse Tromp Boat Races. Naast roeien is zij een enthousiast koorzanger en heeft zij handen die graag dingen maken: van houten meubels via lampen van afvalmateriaal tot collages van krantenpapier. Zij woont met haar man in Hilversum, twee volwassen zonen zijn het huis uit. In haar werk als klachtenfunctionaris in de zorg is zij gewend om  in alle vertrouwelijkheid met mensen in gesprek te gaan en vragen te stellen om helder te krijgen waar het echt om gaat en welke oplossing nodig is om weer verder te kunnen. Je kunt Jetske bereiken via 06 49 42 20 09 of revjird.ekstej.[antispam].@xs4all.nl 

Jetske heeft in haar werk als klachtenfunctionaris regelmatig te maken met allerlei gevoelige en (te vaak) ziekmakende problemen. Bij het zoeken naar een oplossing is zij gewend om met grote zorgvuldigheid en respect voor alle partijen te opereren. Ze respecteert de privacy en steunt de meest kwetsbare partij.

 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Tromp-bibliotheek

 TROMP-BIBLIOTHEEK alleen voor leden

Stukken voor de ALV, protocollen en reglementen, soos abc, veiligheidsplan en nog veel meer.