VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 

Vertrouwenspersonen

Tromp wil graag een gezellige, sportieve en veilige omgeving zijn voor jong en oud. Ongewenst gedrag zoals seksuele intimidatie, pesten en discriminatie horen daar niet bij. Toch komt het helaas ook in de sportwereld voor. Wie te maken heeft met ongewenst gedrag op Tromp, kan terecht bij één van onze twee vertrouwenspersonen: Gerard Hissink Muller en Warja Veenstra. Zij kunnen in vertrouwen worden genomen en bieden hulp om het ongewenste gedrag te laten ophouden.

 

warja-veenstraWarja Veenstra (1953) besloot in 2003 na een lange waterpolocarrière te switchen van ín het water naar óp het water en zo kwam ze bij Tromp terecht. Ze leerde het roeien bij Tromp op zaterdagmorgen, in de groep van Piet van Driel, waar ze niet alleen veel heeft geleerd maar ook veel gelachen. Ze gaf instructie bij de jeugd op zaterdagmorgen en roeit inmiddels al weer enkele jaren met een leuke vriendinnengroep op woensdag- en vrijdagmorgen. Recreatief, maar wel steeds werkend aan een betere techniek. Naast het roeien is ze ook regelmatig op de tennisbaan te vinden, ze zwemt, loopt en fietst. Warja heeft vijftien jaar als huisarts gewerkt en is sinds 1994 bedrijfsarts. Ze speelt altviool in een amateur-symfonieorkest en woont met haar man in Utrecht. Haar volwassen zonen zijn alle drie het huis uit. Warja is telefonisch bereikbaar op 030-2735903 of via de mail: ajraw.[antispam].@xs4all.nl.

gerard-hissink-mullerGerard Hissink Muller (1952) roeit sinds 1988 bij Tromp, bij de ploeg Biekart, die op zaterdag en zondag traint om wedstrijden te kunnen roeien zoals de Head of the River Amstel. Daarnaast roeit hij ook in een eigen skiff bij Pampus in Almere. Gerard is een paar jaar voorzitter van de roeiproevencommissie geweest en ook een jaar wedstrijdcommissaris. Hij begon zijn roeicarrière als elfjarige in 1963 bij De Amstel, en stuurde veel ploegen, vervolgens heeft hij als junior nationale wedstrijden gestart en werd hij door de roeibond uitgezonden naar internationale wedstrijden. Hij deed eerst een opleiding lichamelijke opvoeding en werd KNRB-instructeur. Vervolgens ging hij geneeskunde studeren, met als specialisatie sportgeneeskunde. Sinds 1985 werkt hij als bedrijfsarts. Gerard heeft een ‘roeihuwelijk’ en woont met echtgenote Jolande Schotman in Almere. Zijn drie volwassen zonen zijn allemaal uit huis. Naast zijn sport speelt hij ook Spaanse gitaar in het “Gitaarorkest”. Gerard is telefonisch bereikbaar op 036-5314355 of 06-22549681. Via de mail kan ook: rellumknissihlg.[antispam].@gmail.com.

 

Beiden hebben in hun werk als bedrijfsarts regelmatig te maken met allerlei gevoelige en (te vaak) ziekmakende problemen in de arbeidsverhoudingen. Bij het zoeken naar een oplossing zijn ze gewend in dat spanningsveld met grote zorgvuldigheid en respect voor alle partijen te opereren. Ze respecteren de privacy en steunen de meest kwetsbare partij.

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief