VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
ploegroeien

Ploegroeien

Roeigroepen
Op maandag-, woensdag- en vrijdagmorgen zijn er roeigroepen bij wie iedereen kan aansluiten die minimaal de basisbevoegdheden heeft. Je wordt dan ingedeeld in een ploeg. Je hoeft niet van tevoren te laten weten dat je komt. Je kunt alleen komen of met iemand samen. Het enige dat telt, is dat je op tijd aanwezig bent (9.00 uur), zodat de coördinator je in een ploegje kan indelen. Op die manier roei je regelmatig met andere mensen, die je zo vanzelf leert kennen.

 

Midweekroeien
De naam zegt het al: op doordeweekse dagen worden er door verschillende roeiverenigingen in Nederland toertochten georganiseerd, waar andere verenigingen bij kunnen aansluiten. Het is een uitwisseling, waarbij in elkaars materiaal wordt geroeid. Een leuke manier om kennis te maken met andere verenigingen en ander roeiwater. Astrid Hagen organiseert het midweekroeien voor Tromp: 930negahdirtsa.[antispam].@gmail.com.

 

Roeimaatjes
Roeien doen de meeste mensen liever in een ploegje. ’s Winters is het in ieder geval beter om niet in je eentje het water op te gaan. Maar hoe kom je aan een roeimaatje dat bij jou past? Natuurlijk kun je gewoon op Tromp om je heen kijken en vragen; je kunt ook terecht bij de inloopochtenden (zie roeigroepen). En dan is het ook nog mogelijk om via eitcader.[antispam].@ctromp.nl een verzoekje op de website te plaatsen waarin je aangeeft wat je wensen zijn.

Ben je op zoek naar een ploeg voor vervolginstructie, S2 of B2 dan kun je je melden bij eitcurtsniglovrev.[antispam].@ctromp.nl. Adri Pels gaat kijken of er ploegen te maken zijn die bij elkaar passen (leeftijd, haallengte en ambitie) en of er een instructeur beschikbaar is. 

 

 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Tromp-bibliotheek

 TROMP-BIBLIOTHEEK alleen voor leden

Stukken voor de ALV, protocollen en reglementen, soos abc, veiligheidsplan en nog veel meer.