VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

ARB/Aegon NK junioren en Schoolroeikampioenschap

Geplaatst op 26-06-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Menno Proper

susan-temming

 

 

In het weekend van 16 en 17 juni zijn de wedstrijden van de ARB/Aegon NK junioren Groot verroeid op de Bosbaan. Susan Temming was hier namens Tromp de grote uitblinker. Zij wist met ploeggenoten van RIC, Salland, Willem III, De Maas, De Laak, en De Amstel zowel in M 18 4- als in de M 18 8+ Nederlands jeugdkampioen te worden. Zij vormen daarmee ook de selectie (wijzigingen voorbehouden) van de M 18 die deze zomer op het WK junioren zullen uitkomen in Racice (Tsjechië) .  

 

 

Op de ARB waren er meer blikken, o.a. voor Reimar van der Meulen. Hij wist een heat in de in de J 18 1x te winnen. Ook Bente Lochtenberg wist dat voor elkaar te krijgen in de M 18 1x.  Max Gompel won met Stefan Slagter van Hemus de lichte heren gevorderde 2x. Ook een aantal fraaie tweede plaatsen zijn behaald en wel in de combi M 18 4x ploeg Tromp, Hunze, Die Leythe. In de A-finale wisten zij achter de KNRB -selectie tweede te worden. Voor Tromp roeiden in deze ploeg Elke Schokking en Adinda Frisart mee.

Op de vrijdag voor de ARB-wedstrijden zijn de Nationale Schoolroeikampioenschappen verroeid op de Bosbaan. Junioren van roeiverenigingen in Nederland krijgen dan de gelegenheid namens hun school o.a. in de 2x uit te komen. Voor Tromp won Jelle van Efferen, uitkomend voor het  Comenius College de mix 2x samen met Lisa Mos van Naarden. Namens het Gemeentelijk Gymnasium roeiden Philippine Straus en Tessa Schokking naar een vierde plek en Lotte Birnie en Julie Povel naar winst in de B-finale.


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief