VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

BBR 3, why not change a winning team

Geplaatst op 13-11-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: BBR-commissie

Zondagochtend, buiten is het 12 graden binnen zitten rode, verhitte koppen boven een kop koffie of thee. Het derde BBR van dit seizoen is al weer een feit. De voorspelde buien bleven uit en ook de wind vormde geen spelbreker. Ideaal BBR-weer dus. Deelnemers hadden zich niet door de matige weersvoorspellingen laten afschrikken. Net als vorige keer verschenen er 100 aan de start, maar men had elkaar wel meer opgezocht in de boot; 37 ploegen hadden zich ingeschreven tegen 42 vorige keer.

Elke Schokking pakte het anders aan. Zij had de 2x dit keer juist ingewisseld voor een skiff. Daarmee roeide ze zich volledig op eigen kracht van de tiende naar de eerste plaats in het klassement. Een knappe prestatie.

Ook de C-boten eisten weer hun plek op. Twee C4’en passeerden de finish. Daarbij bewees de Lonck dat je wel degelijk een winning team kan veranderen. Met een bemanning waarvan de helft oud en de helft nieuw was, wist deze ploeg zich niet alleen te handhaven in het middensegment maar zelfs op te klimmen van plaats 27 vorige keer naar plaats 21 nu. Het bewijst maar weer dat C-boten en C-roeiers thuis horen en zich thuis voelen in het BBR. Het volgende BBR willen we er nog meer zien. Maakt het ook spannender. Grijp je kans, 9 december is het weer zover, BBR 4! Tot dan.

img-1930


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief