VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

BBR-seizoen afgesloten in de schaduw van corona

Geplaatst op 19-04-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: webredactie

We zouden het bijna vergeten, maar het BBR-seizoen is afgelopen zondag 12 april formeel afgesloten. Natuurlijk werd er niet geroeid, het vlot is leeg, de soos gesloten, het hek is dicht. Corona bepaalt ons leven, maar het leven gaat door, hoe navrant dat nu ook moge klinken. We hebben dus wel een eindklassement met Storm Aalberts op de eerste plaats. Gefeliciteerd! De officiële huldiging volgt later zodra we het coronavirus een beetje hebben opgeruimd.

Na een vlekkeloze start met een zeer geslaagde familie-BBR inclusief taart en borrel kon er ongestoord worden geroeid zonder storm of ijs. Maar op 9 februari raasde storm Ciara over ons land en moest BBR nummer 6 worden geschrapt. Inmiddels liep de instructiejeugd zich al warm om in een C4 op het eind van het seizoen nog in te stappen. Het is er helaas niet meer van gekomen. Op 8 maart werd het laatste BBR geroeid, welgeteld vier dagen voordat de coronapandemie ook Nederland op slot deed.

Nu maar hopen dat er in september weer geroeid kan worden. Dus instructiejeugd, maak je borst maar nat, de C4’en liggen vol ongeduld op jullie te wachten. Verder iedereen bedankt voor jullie deelname en enthousiasme, houd afstand, blijf gezond en hopelijk tot de tweede zondag van september.


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief