VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Bericht van het bestuur in deze roeiloze tijden

Geplaatst op 25-03-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Edwin van der Voort, voorzitter

Het moet voor iedereen een harde dobber zijn om met dit mooie weer niet in de boot te kunnen zitten. We hebben storm en regen getrotseerd, wetende dat de zon ons niet eindeloos in de steek zou laten. En nu kunnen we alleen maar dromen van een lekkere afstand op ons kanaal.

We maken momenteel een verwarrende tijd door, waarin veel wat zeker was plotseling onzeker is. Uiteraard gaat dit aan Tromp niet voorbij. Ook wij moesten dicht en dat betekent voor velen een gemis. Niet alleen in de beweging maar ook in het elkaar zien en samen dingen doen. Tegelijkertijd zijn er inmiddels ook Tromp-leden geveld door het virus; die wensen we van harte beterschap. Tromp gaat op de achtergrond gewoon door. De tuincommissie houdt alles netjes en Reinout van Vliet kan in alle rust het achterstallig onderhoud aan de boten wegwerken.

De ALV van 15 april stellen we uit tot een nog onbekende datum. Zodra we meer weten horen jullie dat natuurlijk. Wel zullen we voor 30 maart de financiële stukken op de site zetten. Ook de nieuwe voorzitter en de nieuwe wedstrijdcommissaris zullen zich voorstellen. Maar de feitelijke bestuurswisseling vindt t.z.t. ‘live’ plaats, evenals de feestelijke uitreiking van de verenigingsprijzen. Eenieder die vragen heeft over met name de gepubliceerde stukken wordt uitgenodigd om deze per mail aan ons te stellen en wij zullen deze vragen dan zo spoedig mogelijk beantwoorden. Mailadres: bd.[antispam].@ctromp.nl.

Tromp kende vorig jaar een teruggang in het aantal jeugdleden en dat heeft ertoe geleid dat er een groep mensen met Saskia Teppema en Wim ten Have aan de slag is gegaan hoe Tromp attractiever kan worden voor jongeren. De vele goede ideeën die uit de bijeenkomsten voortkwamen kunnen we op dit moment helaas nog niet uitvoeren. Wel lichten we binnenkort alvast een tipje van de sluier op en als we weer open zijn gaan we daar volop mee aan de gang. In ieder geval staat Jeugd prominent op de Najaarsvergadering.

We volgen de mededelingen van de regering m.b.t. het sluitingsbeleid van sportclubs op de voet en zullen hierover berichten zodra er nieuws is.

We wensen jullie allemaal een behouden isolatie en hopelijk zien we elkaar snel op het vlot!

Het bestuur


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief