VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Bezint eer ge begint

Geplaatst op 17-03-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Jan Brugman, WG verduurzaming

De verduurzamingswerkgroep is merkbaar bezig: buiten de reguliere openingstijden zijn soos en huisje Aukema niet echt behaaglijk meer, eerder ronduit koud. Minder gasgebruik, en daarom goed voor de kas. Maar als je 's avonds in die ruimtes moet vergaderen zit je wel te vernikkelen; je kunt ook geen slinger meer geven aan de thermostaten, het is allemaal elektronisch afgesteld.

Natuurlijk is er wel een oplossing: als je de soos reserveert voor een vergadering, informeer dan Nellie Kamer. Die beheert een app, waarin de temperatuur ook buiten de normale tijden kan worden opgeschroefd. Doe het wel ruim van te voren: het opwarmen van de soos duurt circa 2,5 uur, dus bezint (op tijd) eer ge begint!

Een alternatief is vergaderen in huisje Aukema. Maar ook hier is de thermostaat weggehaald: de installatie is zo ingesteld dat de ruimte vorstvrij wordt gehouden. Hier zijn nu echter infraroodpanelen opgehangen, die met een druk op de knop je heel snel behaaglijk verwarmen. Er wordt ook gewerkt aan het gezelliger maken van deze vergaderruimte, dat helpt ook. In barre tijden (qua kou dan) is huisje Aukema dus een lekker warme vergaderplek.


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Tromp-bibliotheek

 TROMP-BIBLIOTHEEK alleen voor leden

Stukken voor de ALV, protocollen en reglementen, soos abc, veiligheidsplan en nog veel meer.