VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Botendoop 27 oktober: vrouwenfeestje

Geplaatst op 27-10-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: webredactie

botendoop-truus-dekker
Tromp heeft zaterdag 27 oktober met enthousiasme twee nieuwe oefenskiffs in gebruik genomen, na een gezellige botendoop, die werd ingeleid door Marit Versteeg. Nelly Kostelijk, coördinator basisinstructie, en Truus Dekker, instructeur en coördinator van het midweekroeien, doopten de boten, die vrouwennamen kregen: Johanna en Trijntje.

Saskia Teppema, kandidaat-commissaris opleiden, en Angela Coffeng, coördinator van de zondagochtendinstructiegroep, maakten er voor het publiek de eerste halen in. Het leek zo een vrouwenfeestje, maar ook mannen toonden volop belangstelling voor de nieuwe boten. Het gewicht en de wendbaarheid van de wat bredere en kortere skiffs met een vleugelrigger werden meteen positief beoordeeld.

De oefenskiffs, type Wintech Explorer 21 vervangen Gillis en Jan, twee oude C1’tjes en komen in de vaste reservering voor de basisinstructie. Buiten de instructietijden mag iedereen de boten reserveren en er lekker in roeien.

Het bestuur verwacht een grote belangstelling voor deze wat stabielere boten. Dat ze direct na de doop meteen ‘echt’ in gebruik werden genomen, was daar een mooi voorteken van. De boten zijn door hun rompvorm geschikt voor roeiers die minimaal 55 en maximaal pakweg 105 kilo wegen. Door klikringen te gebruiken kan de boot op de gewenste hoogte worden gesteld.


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief