VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

BBR-commissie volgt bondscoach Josy Verdonkschot

Geplaatst op 06-10-2018  -  Categorie: BBR  -  Auteur: Louis de Wiljes
Bij de BBR gaat het om meten, corrigeren, compenseren en klasseren. De BBR-commissie laat met trots weten, dat in het onderdeel corrigeren een belangrijke aanpassing heeft plaatsgevonden. Voortaan wordt voor roeiers van 18 jaar een correctie van 5% gehanteerd in plaats van 3,5%. Hiermee volgt de commissie publicaties van bondscoach Josy Verdonkschot op de website van de KNRB. Hij gebruikt standaarden, die aangeven of je competitief bent. Deze liggen voor Junioren A 5% lager. Onze correctie van 3,5 naar 5% betekent in de praktijk, dat 18-jarigen iets betere resultaten zullen behalen. Het BBR-systeem werkt in dagen, niet in jaren. Hierdoor loopt het voordeel met het stijgen van de leeftijd geleidelijk per dag terug tot 0% bij 27 jaar. 
Oplettende lezers merken op, dat er al een BBR is geweest. Met de nieuwe BBR-toepassing kan de BBR-commissie de resultaten herberekenen en dus toch meenemen in het jaarklassement.
Inschrijven voor de volgende BBR op 14 oktober kan nog steeds op trompbbr.nl of via ctromp.nl (Recreatie>BBR>Inschrijven). Het wordt een gezellig druk BBR met roeiers die de baan voor de TBR willen verkennen.

 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief