VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Bericht van RV Naarden over Coastalroeien

Geplaatst op 09-03-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: webredactie

Coastalroeien is in opkomst. De KNRB doet er alles aan om deze ‘nieuwe’ tak van sport te promoten. Ook in Natroweemus-verband (Naarden, Tromp, Baarn, Weesp en Hemus) kijken we hier met belangstelling naar en volgen we de ontwikkelingen. De nieuwe speciale coastalroeien-afdeling van Roeivereniging Naarden heeft nu een aantrekkelijk aanbod. Extra fijn, want de dagen gaan lengen en de avonden om te roeien komen er weer aan.

Kom op 29 maart a.s. van 10.00 tot 16.00 uur kennismaken met Coastalrowing Huizen. Hoe is het om in een (gloednieuwe) wedstrijdzeevier op het Gooimeer te roeien? Wil jij voortaan een tocht maken van Huizen naar Muiden? Of aanleggen in de haven van Almere? Of misschien wil je wel meedoen aan een wedstrijd? Coastalroeien is wezenlijk anders dan ‘gewoon’ roeien. Ervaar het nu zelf en kom naar deze kennismakingsdag.

Blijk je het coastalroeien leuk te vinden? Wil je het erbij doen met je ploeg? Of in je eentje? Samen met andere verenigingen een ploeg vormen? Of wil je zelfs helemaal ‘overstappen’? Dan kun je via Naarden dit jaar gebruik maken van een speciaal aanbod van slechts 50 euro.

Voor dit bedrag kun je in 2020 onbeperkt coastalroeien vanuit de haven van Huizen. Je blijft lid van je eigen vereniging en dit bedrag is een vergoeding om in 2020 te coastalroeien. Je krijgt daarmee toegang tot het reserveringssysteem van RV Naarden om de coastalboten te reserveren en te gebruiken. Uiteraard gelden er ook regels voor reserveren, veiligheid e.d. die gevolgd moeten worden. Dit wordt allemaal toegelicht op de Coastalroeien-kennismakingsdag op 29 maart. Aanmelden kan via deze link.

 


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief