VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Coronabericht van het bestuur

Geplaatst op 30-09-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: bestuur

Op de persconferentie van maandagavond 28 september heeft de regering nieuwe regels uitgevaardigd om de Covid-verspreiding in te perken. Ook onze vereniging heeft hiermee te maken. De aangescherpte regels gelden in ieder geval tot de volgende persconferentie op 20 oktober.

Het goede nieuws is: we mogen blijven roeien. De regel van maximaal 40 personen in de buitenlucht geldt gelukkig niet voor sportactiviteiten. Kom naar Tromp om te sporten en beperk je verblijfstijd op het terrein. Minder goed nieuws: de soos is weer dicht. En het terras is gesloten. 

Houd de reeds geldende maatregelen goed in de gaten: handen wassen, riemen schoonmaken en vooral 1,5 meter afstand houden. Blijf thuis bij klachten en verkoudheid.

We mogen wedstrijden houden; echter zonder publiek. Met inachtneming van deze regels kan het geplande BBR op 11 oktober dus doorgaan. Met de diverse instanties (KNRB, gemeente) voeren we zeer  regelmatig overleg over de TBR. Deze is ‘coronaproof' georganiseerd, maar uiteraard houden we hier voortdurend de vinger aan de pols. Zodra we meer informatie hebben komen we hierop terug. Meer weten over de organisatie? Zie de website en https://www.trompboatraces.nl/corona-maatregelen


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief