VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Coupe de la Jeunesse 2018

Geplaatst op 06-08-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Menno Proper

De Coupe de la Jeunesse is een internationaal roeitoernooi voor junioren, georganiseerd door veertien landen onderling. Hierbij wordt de plaats waar het toernooi georganiseerd wordt elk jaar aan een ander land van de organiserende landen toebedeeld. De wedstrijd werd voor het eerst gehouden in Lago di Candia, Italië in 1985 en vindt sindsdien elk jaar plaats. De 'Coupe' zelf, de beker die staat op winnen van het toernooi, wordt toegekend aan het land dat de meeste punten haalt gedurende het toernooi. De elk jaar deelnemende landen zijn: Nederland, België, Engeland, Ierland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Polen, Tsjechië en Denemarken. Dit jaar werd de wedstrijd gehouden in Cork, Ierland op 27, 28 en 29 juli.

jw-4x-cork

 

In de JW 4x zijn voor Tromp Elke Schokking en Adinda Frisart uitgekomen, samen met Hannah van der Sluijs van De Hunze en Hannah Otterloo van Die Leythe. Gerrit Corbijn van De Hunze heeft de coachtaak op zich genomen. 
jm-4-corkBij de JM 4- zijn van Tromp uitgezonden Jack Mulder, Douwe Rigters, Arthur Bleumers, Jorrit Heddema en coach Natalie Temming.  Beide ploegen zijn helaas niet in de prijzen gevallen, wel waren er tweede plaatsen voor de JM 1x en JM 8+ namens Nederland. Helaas was de sterke wind tegenstander van het toernooi waardoor enkele wedstrijden zijn afgelast. In het TrompMagazine zal er uitvoeriger ingegaan worden op de deelname van de Tromp-ploegen. Voor verdere informatie zie:      

http://coupe2018.ie/


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief