VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Coupe de la Jeunesse 28-30 juli Bosbaan

Geplaatst op 31-07-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: webredactie, Marit Versteeg

De Coupe de la Jeunesse is achter de rug. Het was voor de Nederlandse ploeg een zware dobber. Op één bronzen medaille voor de jongens 4- na, vielen onze roeiers allemaal buiten de prijzen. Andere deelnemende landen waren beduidend sterker. Ze gaan duidelijk serieuzer om met de samenstelling van de ploegen en de trainingen voor de Coupe. In Nederland maken de verenigingen ploegen, waardoor afgelopen weekend niet per se de sterkste combinaties het water op zijn gegaan. Daarmee houdt de roeibond zich aan de oorspronkelijke Coupe-gedachte dat veel jonge roeiers op het toernooi internationale ervaring kunnen opdoen. Onze roeiers hebben alles gegeven, ze hebben op hun eigen niveau goed gepresteerd en kunnen terugkijken op een mooi traject, met plezier en gezelligheid. In het eindklassement werden ze vijfde in het landenklassement, achter Engeland, Frankrijk, Italië en Oostenrijk.

Tromp zorgde wel voor een heel ander mooi record, door het grote aantal vrijwilligers dat in actie was. Overal kwam je Trompers tegen, bij de tijdwaarneming, de medailleceremonie, in de keuken, de lunchtent, bij het parkeerterrein, achter de bar en ook in de organisatie. Geen andere vereniging was zo sterk vertegenwoordigd. Daar mogen we trots op zijn. Minke Fischer, president van de Coupe dankt alle vrijwilligers voor hun inzet.

sandra-en-hagar img-3716 img-3707

Volgend weekend is het WK Junioren in Parijs, waar Tromp-roeister Ilva Boone met haar maatje Marieke Middag van Willem III in de 2x start. We wensen de meiden veel succes!


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Tromp-bibliotheek

 TROMP-BIBLIOTHEEK alleen voor leden

Stukken voor de ALV, protocollen en reglementen, soos abc, veiligheidsplan en nog veel meer.