VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Doe een bod voor KiKaRow

Geplaatst op 20-05-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: webredactie
Het boek Helden op het Water helden-op-het-waterwordt aan liefhebbers van de roeisport te koop aangeboden en gaat naar de hoogste bieder. De opbrengst komt ten goede aan KiKaRow. Het boek van Documentatiecentrum Roeisport is tweeledig een collectors' item. Het boek bevat de door Cor Scheffers, bestuurder Documentatiecentrum, voorzitter van RV De Waal, lid van Cornelis Tromp en URV Viking, verzamelde handtekeningen van gouden medaillisten van de Wereldkampioenschappen 2014 (o.a. van het Kiwipair 2-/2+ Hamish Bond en Eric Murray) gehouden in Amsterdam, als van een groot deel van de Helden die in dit boek zijn opgenomen. Het boek is mede uniek omdat dit het enige exemplaar is met een paar fotopagina's die omgekeerd zijn afgedrukt (van o.a. Jan Wienese). Draai je het boek om dan zie je er niets van.
Liefhebbers worden uitgenodigd hun bod uit te brengen aan Otto Over, oud-notaris en voorzitter van Roeivereeniging Willem III - Amsterdam. 
Het hoogste bod wordt bekend gemaakt op 25 mei rond 17.00 uur op RV De Waal Nijmegen, na ontvangst van De KikaRow-roeiers door (waarschijnlijk) burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen die dan ook de hoogste bieder bekend zal maken. Inmiddels ligt er een bod van € 500. Cor Scheffers doet met pijn afstand van dit unieke boek maar het fantastische doel KikaRoW prevaleert.
Het bod kan via e-mail worden gedaan tot en met 23 mei 24.00 uur aan oud-notaris Otto Over. Mailadres: revo.otto.[antispam].@hetnet.nl

 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief