VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Een virtuele Tromp Boat Races!

Geplaatst op 17-10-2020  -  Categorie: Algemeen

Helaas kunnen we elkaar dit weekend niet op het water ontmoeten. Maar om de trainingsinspanning toch in een resultaat om te zetten, gaan we, in samenwerking met Time Team, een virtuele Tromp Boat Races organiseren!
 
We hebben de voorwaarden net afgerond, waardoor de roeiers dit weekend dus toch, weliswaar op eigen water, kunnen racen.
 
Het concept is als volgt: Je roeit tenminste de TBR-afstand met een GPS-tracker aan boord (een smartphone, NK strokecoach/coxbox GPS, of sporthorloge kan deze informatie loggen) op eigen water. Vervolgens kan je het GPS-bestand uploaden naar ons systeem wat automatisch het snelste segment ter lengte van de wedstrijdafstand uit het GPS-bestand extraheert en analyseert. Aan de hand hiervan wordt een uitslag bepaald.
 
We stellen het systeem voor 10 dagen open. De laatste dag van roeien en uploaden van het bestand is maandag 26/10, 23.59 uur.
 
Je schrijft je in via deze link, waarna je binnen een dag een link krijgt om na het varen je GPS-trackerbestand te uploaden. Deze inschrijvingen staan los van de inschrijvingen via het KNRB-inschrijfprogramma.
 
Je kan roeien in skiffvelden voor 18 jaar en ouder en alle junioren t/m 17 jaar kunnen roeien in de velden van de TBR. We houden geen rekening met subvelden/ leeftijdscategorieën. De afstand is 5200m.
 
Er wordt een kleine bijdrage van 5 euro per ploeg/boot gevraagd, dit is alleen ter dekking van de kosten. De financiële afhandeling van de afgelaste TBR houden we gescheiden van dit initiatief.  Weet wel dat wij het grootste deel van de TBR-inschrijfgelden terug zullen storten.
We gaan uit van goed vertrouwen. Dat geldt voor de betalingen én voor de resultaten die je uploadt.
 
Voor verdere informatie verwijzen we naar de TBR-website. We hopen velen digitaal te ontmoeten.
 
Veel plezier,
 
De Tromp Boat Races commissie


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief