VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Gefeliciteerd allemaal!

Geplaatst op 26-04-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: webredactie, Marit Versteeg

De algemene ledenvergadering in april heeft altijd een feestelijk tintje, omdat dan de verenigingsprijzen worden uitgereikt. Tromp benoemde Evert Kruithof tot Lid van Verdienste. Hij kreeg deze eretitel voor zijn veelzijdige vrijwilligerswerk: naast coördinator en instructeur van zijn zondagse instructiegroep, is hij ook maatje bij het aangepast roeien en geeft hij boordroeiles. Daarnaast verzorgt hij heel precies de totale ledenadministratie, waarbij hij het bestuur altijd heel vlot kan ondersteunen met verschillende data. Ook zorgt hij er altijd zorgvuldig voor dat leden hun tags krijgen. Desnoods rijdt hij nog een keer extra naar Tromp. Zijn vrouw Maria kreeg de bloemen en Evert het speldje dat hoort bij de eretitel.

2da7036c-54de-40f4-93d8-ac8bc787449c-1-201-a rick-spaans f50c13c4-312f-40ba-bf54-2123072f863f-1-201-a heleen-van-der-pol

De Bel, de verenigingsprijs voor de coach/instructeur van het jaar ging naar Rick Spaans. Rick begon met roeien bij de jeugd, ging daarna wedstrijdroeien, roeide vervolgens een paar jaar bij een studentenvereniging en coacht nu alweer jaren trouw bij de wedstrijdjunioren waar hij ook ploegen naar de Coupe de la Jeunesse heeft begeleid. 

De Damsté-beker ging naar Astrid Hagen, die zich ‘vrijwilliger van het jaar’ mag noemen, vanwege het nieuw leven inblazen van het midweekroeien. Dat doet ze met veel plezier en gedrevenheid. Zij organiseerde bijvoorbeeld deelname aan tochten voor 40 Trompers bij zes andere verenigingen in het land. Er zijn 111 roeiers op Tromp te gast geweest om te roeien. In totaal zijn er dit seizoen 287 bankjes gevuld. Omdat ze zelf wegens mantelzorg niet aanwezig kon zijn bij de vergadering, overhandigde secretaris Wynand Inkelaar haar de beker na de instructie op vrijdagochtend, want instructie geven doet Astrid ook. 

De Victoriabeker, voor de meeste overwinningen bij de wedstrijdjunioren, ging naar Floor van Ommeren en Marjolein Padt. Minke Fisher zal ervoor zorgen dat de dames de wisselbeker krijgen. De AHA-schaal, voor de meeste overwinningen bij de masters, ging naar Heleen van der Pol. 

Ook de BBR-prijzen werden uitgereikt, met een derde plek voor Alita Dekker, op de tweede plek Marinke Mathlener en de grote beker voor de eerste plek voor Anja Klauwers.

Tromp is trots op de inzet van de vrijwilligers en de prestaties van de roeiers!

 


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Tromp-bibliotheek

 TROMP-BIBLIOTHEEK alleen voor leden

Stukken voor de ALV, protocollen en reglementen, soos abc, veiligheidsplan en nog veel meer.