VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Heineken Roeivierkamp 2018 en Seneffe

Geplaatst op 14-03-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Menno Proper

Het roeiseizoen 2018 is nu echt begonnen. Na twee eerdere winterwedstrijden waar Trompers aan meegedaan hebben is de Heineken Vierkamp de echte opening van het roeiseizoen.

h4k-dames8-10-mrt-2018

Winst is er behaald op de H4K voor Tromp in de dames DVE 8+-categorie met in de boot Minke Fischer, Hermione Wassenaar, Agnes Bom, Natalie Temming, Heleen Boonstra, Els Beem, Ine Middag, Nanne Franx en stuur Hannah van der Grient. Bij de dames dubbelvieren hebben Lise Klausen, Heleen van der Pol, Inge Nijhuis met invalster Sandra van Hees voor de zieke Alita Dekker en stuur Wieke de Haan hetzelfde gedaan in de C-categorie. Eveline Veraart is in hetzelfde veld tweede geworden met ploeggenoten van ORCA en de Zwolsche. De andere Trompploegen zijn in de diverse veteranenvelden in het linkerrijtje geëindigd. Hetzelfde geldt ook voor onze jongens en meisjes junioren: helaas geen blikken. Alle ploegen hebben wél zeer goed roeien laten zien. Ook de eerstejaars 16 ploegen bij de jongens en meisje weten nu wat meedoen aan een groot roeitoernooi betekent. Voor verdere uitslagen zie:

https://regatta.time-team.nl/roeivierkamp/2018/

De jongens 18 roeiers zijn afgelopen weekend niet naar Amsterdam geweest maar naar Seneffe in België waar zij mee hebben gedaan aan de internationale Tête de Rivière. De jongens 18 dubbelvier met Arthur Bleumers, Douwe Rigters, Jorrit Heddema en Jack Mulder wist in hun categorie te winnen. De andere Trompdeelnemers zijn hoog in het veld geëindigd.

Volgende week wordt de klassieker Head of the River Amstel in Amsterdam verroeid. De start is in Ouderkerk aan de Amstel en de finish in Amsterdam, net na De Hoop maar nog voor de Nieuwe Amstelbrug. Daarmee is klassieke vaarrichting van de Head weer in ere hersteld.

 


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief