VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Help de roeisport en volg de online Kamprechter B-opleiding

Geplaatst op 20-10-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: KNRB

Geen wedstrijdsport kan zonder regels voor een veilig en eerlijk verloop. In de roeisport zien kamprechters toe op de veiligheid en de eerlijke kansen voor alle deelnemers. De verschillende typen roeiwedstrijden vragen ieder hun eigen vorm van jureren. Daarom zijn er verschillende opleidingen tot kamprechter.

Op woensdag 4 november start de Kamprechter B-opleiding. Deze opleiding bestaat uit twee bijeenkomsten. Op 4 november wordt de theoriebijeenkomst gegeven en 18 november wordt het examen gedaan. Beide bijeenkomsten worden online via Zoom gegeven. Als kamprechter B draag je de verantwoordelijkheid voor een goed verloop van niet-nationale wedstrijden en heb je een belangrijke functie tijdens nationale tijdraces. Ook tijdens boord-aan-boordwedstrijden treedt de kamprechter B op in alle functies in samenwerking met een kamprechter A.

Voor de Kamprechter B-opleiding is nog voldoende plek beschikbaar. Indien er op de vereniging leden zijn die interesse hebben in een Kamprechter B-opleiding, is inschrijven voor deze online-opleiding nog mogelijk. Inschrijven kan via deze link door in te loggen via Mijn Roeien account. Deze opleiding is gratis.

kamprechter

 


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Tromp-bibliotheek

 TROMP-BIBLIOTHEEK alleen voor leden

Stukken voor de ALV, protocollen en reglementen, soos abc, veiligheidsplan en nog veel meer.