VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Help mee met de isolatie van loods 1

Geplaatst op 07-06-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: bestuur

Binnenkort liggen er geheimzinnige pakken materiaal buiten voor de werkplaats. Voor de nieuwsgierige aagjes onder ons: wat zou het zijn? Mallen voor nieuwe boten? Nee, het betreft isolatiemateriaal! In het servicegebouw zit in de vloer op de eerste etage vloerverwarming, die de kleedkamers en sportruimte in de winter warm houdt. Echter, de verwarming straalt niet alleen warmte naar boven uit, maar evenveel warmte door de vloer naar beneden. Prettig in de werkplaats, maar zuiver energieverlies in botenloods 1.

De verduurzamingscommissie wil hier wat aan doen, niet zoals eerder aangekondigd in week 33, maar in week 34, dat is van maandag 22 tot en met vrijdag 26 augustus willen wij MET HULP VAN DE LEDEN het plafond en de wand van de botenloods isoleren. Nog nooit gedaan? Geen vrees, rolsteigers, platenlift, (hamer-)boormachines, voor alle benodigdheden wordt gezorgd. Alleen handjes, die hebben wij nodig! Wij zoeken steeds een team van twee vrijwilligers die een ochtend of middag komen klussen. De platen hebben een onhandig groot formaat van 2,60 bij 0,6 meter, maar wegen 'slechts' 25 kg; met twee personen kun je die gemakkelijk dragen van de opslag voor de werkplaats naar twee personen die in de loods op een rolsteiger staan en de platen aan het plafond bevestigen. Zoek een stevig maatje, en met een ochtend of middag inzet bespaar je jezelf een soosdienst! Beetje klussen in een goede sfeer voor het goede doel, dat moet toch lukken?

Als je bereid bent een ochtend of middag in week 34 mee te doen kun je je inschrijven via de website voor deze taak: https://www.ctromp.nl/bardienst. Uiteraard zijn de boten in die week al uit de loods gehaald. Wij rekenen op jullie deze zomer!


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Tromp-bibliotheek

 TROMP-BIBLIOTHEEK alleen voor leden

Stukken voor de ALV, protocollen en reglementen, soos abc, veiligheidsplan en nog veel meer.