VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Ilva Boone met WK-team naar München

Geplaatst op 24-04-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: webredactie

De wedstrijdgroep heeft weer een intensief weekend op de Bosbaan achter de rug met een bijzondere uitkomst.

Iedereen startte er kwartfinales. Bij de M18 zat Marjolein Padt in de snelste, maar kwam helaas een puntje te kort om zich te plaatsen voor de halve finale en roeide dus C-finale. Alva Lundmark kwam in de D-finale. Floor van Ommeren en Ilva Boone plaatsten zich voor de halve finale. Bij de jongens plaatste Merijn Huysman zich voor de C- en Coen Bleumers voor de D-finale.

In de halve finales roeide Ilva naar de A-finale en Floor naar de B. Fleur van den Broek (M16) plaatste zich in de A-finale. Fien Gudde heeft in het eerstejaarsveld een mooie stap voorwaarts gemaakt en werd tweede in de finale. Joy Ruijmgaart roeide met een meisje van Die Leythe in de dubbeltwee ook naar een tweede plaats.

Ilva werd op een knappe manier vierde in de A-finale. Een knappe prestatie omdat Ilva pas sinds dit seizoen in de wedstrijdgroep roeit. Zij is op basis van haar alsmaar stijgende resultaten en vermogen op de ergometer door de roeibond uitgenodigd voor de WK-selectie voor Parijs. Dat betekent dat Ilva de komende weken traint met deze selectiegroep en daarmee in het weekend van 6 en 7 mei de internationale wedstrijd U19 (voor junioren onder 19 jaar) in München start. De rest van de groep heeft dat weekend ook een mooie wedstrijd: de Internationale Mei-Regatta in Gent.


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Tromp-bibliotheek

 TROMP-BIBLIOTHEEK alleen voor leden

Stukken voor de ALV, protocollen en reglementen, soos abc, veiligheidsplan en nog veel meer.