VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Jeugdwedstrijden Tromp zaterdag 2 juni

Geplaatst op 04-06-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Heleen Boonstra

img-6256-preview

Het onweersachtige, drukkende weer was plotseling verdwenen. Het weer was koel, bewolkt, maar droog en met niet al te veel wind. We mochten niet klagen. Met 48 inschrijvingen (10 meer dan vorig jaar) gingen we van start.

Nadat de laatste Tromp-roeiers waren binnengekomen, kon er worden begonnen met de opbouw van het parcours. Dat is en blijft een lastige klus! De hindernissen moeten wél een uitdaging zijn, maar je wilt niet dat iedereen omslaat. Veranderen tijdens de wedstrijd kan niet omdat de omstandigheden gelijk moeten blijven.

Klokslag 11.15 uur kon wedstrijdjunior Emma Raven het parcours voorroeien als demonstratie voor alle jonge deelnemers, die inmiddels behoorlijk zenuwachtig waren.

De spanning is altijd van de gezichten af te lezen wanneer de jonge roeiers in de hun toegewezen skiffjes zich door het parcours heen werken. Alleen al ‘droog overkomen’ is een overwinning!

De dag verliep vlot. We liepen in op schema.
De sfeer was goed: sportief competitief, maar ook solidair en gezellig.

Veel junioren, die ‘te oud zijn voor deze wedstrijd’, kwamen helpen. Zij weten nog hoe het was om mee te doen en zijn daarom een extra steun én hulp voor de deelnemers. Super!

Alle uitslagen en een impressie van foto’s zijn te zien op de website.


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief