VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Klusdienst kan flexibel

Geplaatst op 18-04-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: webredactie

De klusdienst is toch op vrijdag? Nee. Dat wás lange tijd zo, maar klusdiensten kunnen vanaf nu op iedere dag worden uitgevoerd, afhankelijk van het moment dat een vrijwilliger tijd beschikbaar heeft. Er zijn op Tromp altijd speciale klussen te doen, denk bijvoorbeeld aan het schilderen van een nieuwe overkapping, een schuurdeur of het verhelpen van de verzakking van de trap die naar het kanaal loopt. Allemaal klussen die Tromp veel geld kosten als ze worden uitbesteed aan professionals, terwijl er vast ook mensen in de vereniging rondlopen die zo’n klus wel willen en kunnen klaren. Omdat we een vereniging zijn, verwachten we dat onze leden allemaal een bijdrage leveren. Klusdiensten gelden net als bardiensten, dus ook met een combinatie van drie klus- en/of bardiensten van 2,5 uur vervul je je jaarlijkse plicht!

Louis de Wiljes gaat de klusdiensten coördineren, zoals Paul Arnold* coördinator is voor de bardiensten. Als coördinator is Louis bijzonder geïnteresseerd in de expertise van onze leden. In ons ledenbestand zijn er beslist elektriciens, loodgieters en andere handige klussers. Dus bén je handig en wil je de handen uit de mouwen steken: laat het weten aan Louis, via e-mail: tsulkpmort.[antispam].@kpnmail.nl . Misschien is je volgende vrijwilligersdienst wel een klusdienst! 

Geef je hier op via deze klusdienst-inventarisatie

Sommige werkzaamheden vergen inzet van professionals. Wat door de eigen leden gedaan kan worden, wordt begeleid door Tromp-lid Hagar Walstra.

*) Paul Arnold legt per 1 juli zijn taak neer, dus er is een vacature 'coördinator bardiensten'.    
 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Tromp-bibliotheek

 TROMP-BIBLIOTHEEK alleen voor leden

Stukken voor de ALV, protocollen en reglementen, soos abc, veiligheidsplan en nog veel meer.