VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Koninklijke - Holland Beker 30 juni en 1 juli

Geplaatst op 04-07-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Menno Proper

Afgelopen weekend zijn op de Bosbaan de wedstrijden gehouden van de Holland Beker. Deze wedstrijden stonden in het teken van de hoofdnummers skiff in het heren-, dames- en juniorenveld en de selecties voor de Coupe de la Jeunesse. Deze internationale wedstrijd zal later deze zomer in Ierland verroeid worden.

susan-temming-kh-beker

 

 

 

 

Susan Temming heeft het hoofdnummer bij de meisjes 18 1x gewonnen. Met een grote voorsprong wist zij eerste te worden met een forse tegenwind en daardoor knobbelig water. Op het erevlot mocht zij een enorm beeld in ontvangst nemen.    

 

 

 

 Verder wisten Adinda Frisart en Elke Schokking samen met hun partners Hannah van der Sluis van De Hunze en Hannah Otterloo van Die Leythe in het nummer M 18 4x een tweede plek te veroveren achter de potentiële WK-junioren 4x. Deze tweede plaats geeft recht op deelname aan de Coupe de la Jeunesse in Cork dit jaar. Marlies Buné en Mare Schulten in de M18 2x haalden deze uitzending niet, zij werden tweede achter een Hoop/DDS 2x die deze uitdaging mag aangaan.

Bij de jongens 18 is het nog niet duidelijk of de Tromp J 18 vier in aanmerking komt. Wel wist deze  jongens 18 vier 2te worden in het 4+ veld.

Op zaterdag was er wederom een fraaie 2plaats voor Max Gompel en Stefan Slagter (Hemus) in het nummer LM 2x. 

De Holland Beker bij de heren is gewonnen door de Tsjech Ondre Synek voor Mahe Drysdale uit Nieuw Zeeland. Bij de dames ging de hoofdprijs naar de Duitse Annekatrin Thiele en bij de jongens 18 naar Joost Schwarz van het Spaarne .  


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief