VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Last and final call for BBR passengers

Geplaatst op 08-04-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: BBR-commissie, Johan Huizinga

Je kent hem vast wel, die onpersoonlijke maar daarom niet minder indringende stem van de grondstewardess op Schiphol die plots uit de intercom schalt. Opgeschrikt nadat je toch weer te lang tussen alle parfums, dure whisky’s of nieuwe elektronische gadgets hebt rondgesnuffeld in taxfree, moet je opeens als een speer naar de gate rennen om je vliegtuig te halen. Geen paniek, om je in te schrijven voor het echt allerlaatste BBR van dit seizoen heb je nog tot vrijdagavond 20.00 uur de tijd.

Dus doe het nu, voordat je het weer vergeet. Blok aanstaande zondagochtend 14 april in je agenda, niet voor een wedstrijd of roeitocht elders in het land, maar voor het BBR. Bovendien zou je best eens hoog kunnen eindigen want er zijn nog maar bar weinig inschrijvingen. Het is echt je allerlaatste kans om je ster te laten schitteren en rijzen in het BBR-klassement.

Daarna ben je tot september echt even af van mijn vervelende gezeur. Je kan je de komende maanden dus ongestoord inschrijven voor elke roeitocht, wedstrijd of luie vakantie die je maar wil. Niet meer continu rekening hoeven houden met die hinderlijke BBR-zondagen. Heerlijk gevoel, wat een vrijheid, maar dan wel eerst nog even meedoen aan dat laatste BBR. Inschrijven op https://trompbbr.nl/ vóór vrijdag 20.00 uur of in Huisje Aukema op zaterdag tussen 11.00 en 12.00 uur. Tot zondag!


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief