VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Meisjes 18 naar Coupe de la Jeunesse

Geplaatst op 11-07-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: webredactie

m18

Tijdens de Dutch International Youth Regatta op de Bosbaan is bekend geworden dat een aantal meisjes naar de Coupe de la Jeunesse mag, die op 6 en 7 augustus wordt geroeid in Castrelo de Mino in Spanje. Floor van Ommeren kwalificeerde zich in de 4x- met meisjes van Naarden, Nautilus en Willem III. Anniek van Beusekom, Marjolein Padt, Marije Binnema en Tessa Schokking wonnen in de vier zonder.  Deze Tromp-meisjes roeiden met stuur Hidde Bornhijm ook in een combinatie-acht (met meisjes van Vada, Hemus en Hunze), die nu ook mag afreizen naar de Coupe de la Jeunesse.

Fleur van den Broek won haar heat M16 in de skiff. Bas van Ommeren werd knap tweede in zijn J18 skiffwedstrijd. Leuk was ook het competitieblik dat Coen Bleumers won in skiff J15/16 skiff in het broken 2k-veld.

Het wedstrijdweekend en -seizoen werd afgesloten met een gezellige barbecue voor het hele wedstrijdteam, ouders en coaches. Veel dank aan de coaches die zich allemaal weer een vol seizoen hebben ingezet om de roeiers op weg te helpen naar mooie prestaties.

 


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Tromp-bibliotheek

 TROMP-BIBLIOTHEEK alleen voor leden

Stukken voor de ALV, protocollen en reglementen, soos abc, veiligheidsplan en nog veel meer.