VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Nieuwe ART-commissie

Geplaatst op 10-04-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: webredactie

Voor het aangepast roeien op Tromp (ART) is een nieuwe commissie gevormd, nadat de afgelopen tijd verschillende mensen vertrokken. Maaike van der Meulen en Paul Willemse vormen het hart van de commissie, die onder verantwoordelijkheid valt van bestuurslid Tanja Stropsma.

Maaike kwam in 2013 via een roeiclinic bij Tromp terecht samen met haar broer Anno, die op dat moment revalideerde bij de Trappenberg na een herseninfarct. Met zijn halfzijdige verlamming ging hij boordroeien, Maaike werd zijn vaste roeimaatje. Zij ging ook voor zichzelf roeien en heeft inmiddels S2 gehaald.

Paul Willemse roeit sinds 2017 bij Tromp. Hij werd vanwege zijn beperking door zijn vrouw aangemeld bij Tromp. Inmiddels heeft hij zijn draai gevonden op Tromp en wil hij graag ook anderen lekker laten roeien.  

Op dit moment bestaat de ART-groep uit twaalf leden. Door corona en door vergrijzing is het aantal roeimaatjes afgenomen van 65 naar 50. Zodra iedereen weer kan en mag roeien, is het de bedoeling dat die groep weer gaat groeien.

Verder hoopt de commissie dit najaar ook het twintigjarig bestaan van de ART te kunnen vieren, met een roeimiddag en feestelijke maaltijd. In het komende TrompMagazine is meer te lezen over het ART-roeien.

Wie meer wil weten kan daarvoor terecht bij Maaike of Paul. Hun telefoonnummers vind je in het ledendeel van de website.


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief