VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Kandidaat-bestuursleden stellen zich voor

Geplaatst op 07-04-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Webredactie

Alhoewel de algemene ledenvergadering van 15 april niet doorgaat en op een nog niet bepaald later tijdstip zal plaatsvinden stellen twee kandidaat-bestuursleden zich nu al aan de Tromp-leden voor:

 

Kandidaat-voorzitter Wim ten Have

wim-ten-have

Ik ben begonnen met roeien bij de K.G.R. de Hunze in Groningen toen ik 14 jaar was. In het begin veel spelevaren, later toertochten door de Groningse wateren en jeugdwedstrijden. Tijdens mijn studententijd ben ik overgestapt naar de G.S.R. Aegir. Voor Aegir heb ik vijf keer de Oude Vier gevaren en ben ik drie keer uitgekomen op het WK roeien. Na mijn tijd in Groningen ben ik, via twee jaar Emmen, naar het midden van het land verhuisd en gaan werken bij het ministerie van Justitie. Voor het roeien ben ik toen twee jaar lid geweest van de U.R.V. Viking in Utrecht en sinds 1993 lid van Cornelis Tromp in Hilversum. Thans ben ik werkzaam bij KPN in de IT, ik woon in Hilversum samen met Lise en mijn drie studerende kinderen wonen in Nijmegen, Wageningen en Den Haag. Na mijn fanatieke wedstrijdperiode ben ik doorgegaan met regelmatig trainen en het varen van wedstrijden en af en toe een marathon. Maar net zo veel plezier heb ik in het varen in steeds wisselende samenstellingen in onze mannenploeg op zaterdagochtend. Met een van hen, Klaas op de Velde, roei ik al ruim 35 jaar. Als het op zo’n mooie zaterdagochtend op Tromp bijzonder druk is, roep ik wel eens of het roeien gratis is die dag. Dat is natuurlijk onzin, maar er is nauwelijks iets leuker op Tromp dan zo’n grote groep mensen te zien genieten van ons mooie roeiwater. Het voornemen is nu om vanuit het commissariaat wedstrijden door te schuiven naar het voorzitterschap van Cornelis Tromp. Na ruim 42 jaar rondgelopen te hebben in 'de roeierij', lijkt mij dit een bijzondere uitdaging. Mijn uitgangspunt is altijd geweest dat als we elkaar met z’n allen een klein beetje meer gunnen, we heel veel plezier samen kunnen hebben.

 

Kandidaat-commissaris wedstrijdroeien Natalie Temming-Tap

natalie-temming

Mijn naam is Natalie Temming-Tap, ik ben 52 jaar. Naast mijn werk als zelfstandig ondernemer, momenteel met name in de uitvaartbranche, heb ik een 'roeihoofd' en een 'wedstrijdhart'. Toen ik vier jaar was liep ik al op U.R.V. Viking rond en mocht mee bij tochten in wherry’s. Vanaf mijn 11e ben ik lid van Viking. Ik heb bijna alle nationale jeugdwedstrijdjes die er waren gedaan tot mijn 14e. Daarna heb ik als junior nationale wedstrijden gestart. Ook zoals dat toentertijd ging met 'Jong Oranje' in Duitsland diverse Regatta’s gedaan. Leuk te vermelden is, dat ik in 1986 samen met Ine Middag in een Tromp-Vikingcombi, gecoacht door Minke Fisher in Breisach de 4x bemande. Na mijn juniorentijd heb ik jarenlang diverse junioren (ploegen) gecoacht. Ik ben naast het coachen altijd (recreatief) blijven roeien. Vanaf 2017 ben ik ook lid geworden van Cornelis Tromp en train ik nu weer gestructureerd in een hele fijne veteranenploeg én roei ik weer wedstrijden! Heerlijk om dat weer te doen. Ik voel mij zeer betrokken bij het juniorenroeien doordat ik dat mede door mijn kinderen heel intensief heb meegemaakt op nationaal en internationaal niveau. Daarom ben ik blij dat ik als wedstrijdcommissaris samen met Jørn Aalberts en Mathijs Keij een bijdrage kan leveren om de junioren- en veteranenwedstrijdgroep zo goed mogelijk te faciliteren.


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief