VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Nieuwjaarsreceptie

Geplaatst op 02-01-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: webredactie

De traditionele nieuwjaarsborrel is weer achter de rug, het Nieuwe Roeijaar kan beginnen! Zo'n tachtig leden waren naar Tromp gekomen, en gelijk hadden ze. De soos zag er gezellig uit, er waren flessen vol vrolijk bubbelende cava en er gingen lekkere hapjes rond. Ook de overgebleven oliebollen die een Tromper spontaan inbracht gingen er goed in.

De voorzitter trok aan de bel en sprak in zijn nieuwjaarswens zijn tevredenheid uit over de uitstraling van de soos en de komst van de nieuwe botenberging. Ook deed hij een oproep tot inschrijving voor het BBR van 12 januari: de BBR-commissie hoopt die dag de 10.000ste deelnemer te verwelkomen.
Maar het beste nieuws was toch wel dat er een overeenkomst is over de aanschaf van het paardenweitje; de koopakte wordt naar verwacht nog deze maand ondertekend.
Namens de toercommissie hield Martin Nieuwenhuyse een gloedvol betoog over deelname aan toertochten en deelde de nieuwe toertochtenkalender uit.
Ondanks het feit dat enkele leden uitspraken een alcoholvrije maand januari na te streven kon de glasbak na afloop goed gevuld worden.

 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief