VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

NSRF-slotwedstrijden op de Willem-Alexander Baan

Geplaatst op 10-07-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Menno Proper

Het 2 km-seizoen zit er voor onze junioren en senioren weer op. Een select groepje traint nog door voor het WK Junioren in Tsjechië en de Coupe de la Jeunesse in Ierland.    

Op de NSRF werden fraaie blikken getrokken. Op zaterdag wist Susan Temming samen met maatje Pau Koster van de Maas met overmacht het M 18 2x veld te winnen. In dezelfde finale werden Bente Lochtenberg en Anna Schapers vijfde. Max Gompel won met roeiers van Hemus en Njord met 1 seconde voorsprong op Orca/Triton het lichte heren gevorderde 4x veld (LHG).

 

20180707-172339
De eerstejaars M 16 Floor Batjes, Nora Stokvis, Marit van Ommeren, Sarah Breken en stuurvrouw Emma Raven wonnen in een zeer tactisch gevaren race met een sterke eindsprint de M 16 4*.

Op zondag zagen we weer een groot aantal Tromp-ploegen in A-finales. Susan Temming trok hier haar tweede blik dit weekend en wel in een Laga-combi-instapploeg in het Dames Elite 8+ veld. Bij het ORCA juniorenklassement wisten onze meisjes 16 en 18 dit jaar het klassement te winnen. Daarmee zijn we een fraaie roeigereedschapskist rijker geworden. 

Zie voor verdere uitslagen https://regatta.time-team.nl/nsrf/2018/results/matrix.php

 

Het 2 km-seizoen zit er op voor de meeste roeiers. Bij deze grote dank aan iedereen die bijgedragen heeft aan de prima resultaten van onze wedstrijdjunioren van het afgelopen seizoen. Met name dank aan de coachteams die vele coachkilometers in de benen hebben zitten en aan onze kracht- en conditietrainers Joost Rusche en Martijn Versteeg. Ook veel dank aan iedereen die botenwagens heen en weer hebben gebracht, in het bijzonder Marco van Olderen. Ook aan Reinout van Vliet dank voor de snelle reparaties van schades aan boten, zodat deze snel weer inzetbaar waren voor een volgende wedstrijd. Zonder de tomeloze inzet van ouders en grootouders, die met regelmaat hun keel schor hebben geschreeuwd bij het aanmoedigen van de junioren en hebben gezorgd dat de junioren op de wedstrijdbaan zijn gekomen, was het allemaal niet gelukt.   


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief