VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Open dag 1 juni

Geplaatst op 08-04-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Marit Versteeg, commissaris opleiden

Op 1 juni houdt Tromp open dag van 13.00-16.30 uur. Juni is een mooie tijd van het jaar om met roeien te beginnen en een open dag is een goed moment om eens kennis te maken met onze mooie vereniging. 

Er is weer ruimte voor jeugd en junioren tussen de tien en achttien jaar, maar ook volwassenen zijn van harte welkom. Dat geldt voor iedereen, of je de roeisport nu al onder de knie hebt, of dat je het nog moet leren. Neem vrienden, familie, kennissen, buren en collega’s mee, en kom zelf gezellig ook! Ook over aangepast roeien voor mensen met een lichamelijke beperking wordt tijdens de open dag informatie gegeven. 

Kan je al roeien, dan kan je bij Tromp het roeien zo weer oppakken, want er is geen wachtlijst. Is het voor jou een nieuwe sport, dan zul je er veel plezier aan beleven om een nieuwe uitdaging aan te gaan: lekker buiten, met leuke mensen. Je kunt roeien op verschillende niveaus, sportief of recreatief. Ook mensen met een lichamelijke beperking kunnen bij Tromp terecht.  

Tijdens de open dag kan iedereen in een roeibootje stappen*, in je eentje of met z’n tweeën of met z’n vieren (C1 of skiff of C4). Onze instructeurs geven je een lesje en voor de liefhebbers is er een wedstrijd op de roeimachines (ergometers). Maar je mag natuurlijk ook gewoon komen kijken. Met trots laten we je onze mooie accommodatie zien, waar overigens op dit moment wordt gewerkt aan een nieuwe indoor-sportruimte. 

Heb je op 1 juni andere dingen te doen, dan mag je ook zomaar eens langskomen om te kijken, bijvoorbeeld op zaterdag- of zondagochtend. Er is dan vaak ook wel iemand aanwezig om je wegwijs te maken.

Is roeien iets voor jou? Schrijf je dan in voor een proeflidmaatschap van drie maanden, voor 50 euro.  

 

* Om te roeien is het handig aansluitende sportkleding te dragen (denk bijvoorbeeld aan hardloop- of fietskleding) en gympen met een smalle hiel. 

 


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Tromp-bibliotheek

 TROMP-BIBLIOTHEEK alleen voor leden

Stukken voor de ALV, protocollen en reglementen, soos abc, veiligheidsplan en nog veel meer.