VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Oud-Tromp-junioren timmeren aan de weg

Geplaatst op 09-09-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Wim ten Have, commissaris wedstrijdroeien

Afgelopen weekend werd het EK roeien voor onder 23 jaar gehouden op de Wedaubaan in Duisburg. Tromp-lid (tegenwoordig ook roeiend voor University of Texas en Nereus) Susan Temming deed mee in de vierzonder. Twee jaar geleden behaalde Susan al een bronzen medaille in de dubbelvier tijdens de Junioren WK. Dit jaar was het weer raak met wederom een bronzen medaille. Susan gefeliciteerd! 

De finale is hieronder terug te kijken: 

Ook oud-Tromp-junior Max Gompel (tegenwoordig roeiend voor Triton) deed mee in Duisburg. Hij behaalde in de lichte mannen dubbelvier een zesde plaats in de finale. 

Verder werden afgelopen zomer de Tromp-junioren Marit van Ommeren en Nora Stokvis geselecteerd voor de meisjes acht die naar de junioren EK in Servië zou gaan. Omdat er op dit moment een code oranje geldt voor Servië gaat dit evenement niet door. Ontzettend jammer voor beide Tromp-meiden die de hele zomer hiervoor hard hebben doorgetraind. 

Dan is er nog het EK roeien in Poznan in Polen van 9 tot en met 11 oktober. Hier zal oud-Tromp-junior Veronique Meester (tegenwoordig Nereus) aan mee doen in de vierzonder. Hopelijk gaat dit evenement wel door, ondanks alle coronaperikelen.


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief