VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Update regelmatig je tag

Geplaatst op 19-05-2022  -  Categorie: Algemeen

Veel roeiers hebben er bijna nooit mee te maken, omdat ze ons terrein alleen opkomen wanneer het buitenhek, het inschrijfhok en de soos sowieso zijn geopend. Het buitenhek is altijd van 8.00 tot 12.00 geopend en het inschrijfhok en de kleedkamers ook. Als je uitsluitend roeit op dat soort tijdstippen hoef je je tag eigenlijk nooit te gebruiken. Sterker nog, wanneer je je tag dan toch gebruikt loop je het risico dat de deur of het hek juist op slot gaat.

Maar voor iedereen die zijn tag op andere tijdstippen gebruikt, is het goed om te weten dat je minimaal een keer in de vier weken moet updaten, anders vervalt de geldigheid en kan je je tag alleen nog gebruiken voor beide toegangshekken. Na 255 dagen zonder updaten kom je zelfs het terrein niet meer op.

Updaten van je tag doe je door hem bij de scanner/wandlezer te houden die tegenwoordig is bevestigd op de wand van loods 9 op rolstoelhoogte vlakbij het automatische hek aan de binnenzijde van het terrein. Waarom bestaat dit systeem? Om te voorkomen dat niet-leden het terrein op kunnen komen met een tag die iemand verloren heeft.

Tot slot neem bij een storing altijd rechtstreeks contact op met de sleutelbeheerder, Evert Kruithof. Een mail naar reehebletuels-e.[antispam].@ctromp.nl is al voldoende. Op die manier voorkom je dat een storing te lang onopgemerkt blijft, zoals onlangs toen de e-sleutelcomputer was ‘blijven hangen’ in een software update.


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Tromp-bibliotheek

 TROMP-BIBLIOTHEEK alleen voor leden

Stukken voor de ALV, protocollen en reglementen, soos abc, veiligheidsplan en nog veel meer.