VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Soos vaker dicht?

Geplaatst op 24-08-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Paul Arnold, bardienstcoördinator

De soos bleef woensdag 24 en donderdag 25 augustus 's ochtends dicht: er waren geen bardiensten ingevuld. 

Er zijn ruim 180 leden die hun drie verplichte diensten nog niet hebben gedaan. Als deze 180 leden hun diensten allemaal plannen, dan plannen zij samen nog 448 diensten. Er staan dit jaar nog 228 diensten open; het moet dus gemakkelijk lukken om deze allemaal in te vullen.

Er zijn echter meer dan 100 leden die dit jaar nog helemaal geen dienst hebben gedaan. Ondanks de reminders die regelmatig worden gestuurd, is deze groep blijkbaar zeer lastig in beweging te krijgen. Ongetwijfeld zijn er in deze groep leden die heel weinig of niet roeien, maar dat kan geen excuus zijn waarom de soos de komende ochtenden dicht is.

Tromp draait op de inzet van vrijwilligers, en vraagt alle leden om zich in te zetten voor de vereniging; contributie betalen is niet genoeg. Als je een bardienst plant en deze later wil annuleren, dan kan dat tot een maand voorafgaand aan de geplande dienst door een mail te sturen naar tsneidrab.[antispam].@ctromp.nl. Als je op kortere termijn een bardienst wil annuleren, zorg dan zelf voor vervanging, tenzij sprake is van overmacht zoals bv. ziekte.

Hierbij dus nogmaals een dringende oproep aan allen die hun verplichte diensten nog niet hebben gepland: Plan je diensten snel in! Als je drie diensten hebt gepland, ontvang je geen reminders meer.

 


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Tromp-bibliotheek

 TROMP-BIBLIOTHEEK alleen voor leden

Stukken voor de ALV, protocollen en reglementen, soos abc, veiligheidsplan en nog veel meer.