VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Soos tijdelijk alleen afhaallocatie

Geplaatst op 26-09-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Het bestuur

Vanaf 25 september vervalt de 1,5 meterregel. De overheid legt de horeca, ook de horeca op sportlocaties, echter wel bepaalde regels op om de verspreiding van het coronavirus te beperken. De maatregelen raken daardoor ook de soos van Tromp, en dit kan aanvoelen als een verscherping van de regels in plaats van een versoepeling.  

Voor het gebruikmaken van de horeca is vanaf 25 september een coronatoegangsbewijs nodig, ook op sportlocaties. Dit geldt alleen voor binnen.

 Wat betekent dit voor de soos van Tromp?

  • Leden van 14 jaar en ouder die in de soos wat willen gebruiken, ongeacht of zij staan of zitten, moeten een geldig coronatoegangsbewijs bij zich hebben en zich kunnen legitimeren. De controle hierop door barvrijwilligers is echter niet te doen zonder het inzetten van extra mensen.
  • Bij het afhalen van drankjes/hapjes aan de bar en het nuttigen daarvan op het terras is daarentegen geen coronatoegangsbewijs nodig.
  • Voor toegang tot de toiletten in het soosgebouw en toegang tot de kleedkamers, de ergometerruimte en de werkplaats is geen coronatoegangsbewijs nodig.

Het bestuur kiest er de komende maand voor om de soos te gebruiken als afhaallocatie, eenzelfde situatie als in mei/juni toen de terrassen weer open mochten.

Tromp heeft ruime terrassen en sinds enige tijd ook een tent op het achterterras om droog en beschut te kunnen zitten. En als het kouder wordt: truien en jassen aan!

Het zitgedeelte van de soos wordt met lint afgezet en mag niet worden gebruikt. Ook de deuren naar het voorterras blijven gesloten.

Wij vragen ieders medewerking om aan de voorschriften te voldoen en geen discussie over de zin/onzin van deze maatregel te voeren met de barvrijwilligers. Alleen als we ons aan de regels houden, kunnen we blijven sporten!

 


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief