VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Spaarne Lenterace 2018

Geplaatst op 30-05-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Menno Proper

Bij tropische temperaturen is afgelopen zondag 27 mei de Spaarne Lenterace verroeid. Namens Tromp zijn 25 ploegen van start gegaan en neergestreken aan de oever van het Spaarne. Ook vele picknickmandjes en -kleedjes werden ontvouwen onder de bomen, met fraai uitzicht op een echte, draaiende Hollandse windmolen. Kortom, het was weer genieten.  

Geroeid werd er ook en winst was er zelfs tweemaal voor Alita Dekker, Lisa Klausen, Inge Nijhuis en Heleen van der Pol en stuurvrouw Maaike van der Vegt in de 4*, en in het volgende blok in de DV 8+ A-C samen met Ine Middag, Els Beem, Agnes Bom en Eveline Veraart. De laatstgenoemden roeiden eerder op de dag in het DV 8+ D-H veld samen met Minke Fischer, Heleen Boonstra, Hanneke de Vries, Marianne Rutgers en stuurman Matias Menendez eveneens naar een eerste plaats. Petje af voor deze dames die op een dag twee keer de wedstrijdafstand van 4,5 km hebben geroeid.

Wim ten Have besloot ook om twee keer te starten en twee keer te winnen. Zowel in de 2- samen met Jørn Aalberts en in de HV 8+ A-D met maatjes van de Laak werd een eerste plaats gehaald. Bij de heren HV J-G 4* was er een eerste plek voor Paul de Haan, Gerard Hissink Muller, Fred Duin en Fred Wittkampf en een stuurman van Proteus in het G-veld. In het nummer HV 2x waren Martijn Rom Colthoff en Bertus Blom van Daventria de snelste ploeg van de F-categorie. Bij de heren HV 2- waren in de F-categorie Jan Willem Biekart en Frank Veenhoven eveneens de besten.

De overige ploegen hebben het allemaal zonder meer goed gedaan en eindigden allemaal in de bovenste regionen. Ook de junioren waren goed vertegenwoordigd maar vielen dit jaar niet in de prijzen. Dank aan alle rijouders, begeleiders, coaches en de botenwagenschauffeurs Peter Kroeze, Fred Wittkampf, Alita Dekker en Harmen Tjeenk Willink.  

Verdere uitslagen zijn terug te vinden op https://www.lenterace.nl/deelnemers/uitslagen

 

 


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief