VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Lekker slopen

Geplaatst op 18-04-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Johan Huizinga

Te creatief voor een bardienst?

'Ik ben veel te creatief voor bardiensten' sprak de gespierde klerenkast naast mij op het vlot. 'Als ze mij achter die bar zetten krijgen ze appeltaart met ketchup en tosti’s met slagroom'. Ik had nog nooit zo’n slappe smoes gehoord. 'Aha', zei ik begrijpend, 'creatieve smaakexplosies'. 'Nee, nee', balkte de man zelfingenomen terwijl hij zijn riemen op de stelling smeet, 'Ik ben er domweg niet geschikt voor, punt'. 'O, mijnheer is meer een sloper', reageerde ik. 'Ja, slopen daar kan je mij altijd voor wakker maken', lachte hij voordat hij haastig wegbeende naar zijn auto.

 

Liever slopen dan koffie verkopen

De arme stakker wist nog niet en velen van u vast ook niet dat je bij Tromp naast roeien ook uitstekend kan slopen en bouwen. En dat je daarmee ook nog eens van je verplichte bardienst af kunt komen. Er zijn tal van verf- en klusprojecten op Tromp die uitstekend door vrijwilligers gedaan kunnen worden. Daarmee bespaart de club op de kosten, blijft de contributie binnen de perken en kunnen de vrijwilligers hun verplichte bardienst wegstrepen tegen 2,5 uur klusdienst. Op kleine schaal gebeurt dat al, maar Tromp wil dat nu veel structureler gaan aanpakken. Er is zelfs een heuse coördinator vrijwilligersdiensten voor aangesteld, Louis de Wiljes.

 

Rommelkot wordt ergometerruimte

Het eerste project dat volgens deze nieuwe opzet wordt aangepakt, is de verbouwing van de oude bestuurskamer – nu rommelhok – tot ergometerruimte. Compleet met openslaande deuren, nieuwe verlichting, isolatie, een fris kleurtje etc., etc. Dat moet allemaal klaar zijn voor de Tromp Boat Races komend najaar. Slopen en bouwen dus! Heb je belangstelling, wil je je aanmelden of meer weten mail dan naar tsulkpmort.[antispam].@kpnmail.nl.

Of lees de gedetailleerde informatie die verschijnt op de Tromp-site, in de nieuwsbrief en op de informatiepanelen op de buitenmuur van de ‘oude bestuurskamer’. Huh, maar die wordt toch gesloopt en verbouwd ... ? Jaja, heel scherp, maar dat ene stukje muur niet. Gewoon doen, is leuk, gezellig en scheelt je een bardienst of meer. 

Geef je hier op via deze klusdienst-inventarisatie

 

 

   


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Tromp-bibliotheek

 TROMP-BIBLIOTHEEK alleen voor leden

Stukken voor de ALV, protocollen en reglementen, soos abc, veiligheidsplan en nog veel meer.