VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Topweekend in Gent

Geplaatst op 14-05-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: webredactie, Marit Versteeg

Traditioneel gaat Tromp in het weekend van moederdag naar de Ghent May Regatta. Ondanks de forse tegenwind werd het een topweekend.

Ilva Boone heeft op knappe wijze de A-finale gehaald in een veld van 20 roeisters. Ze werd uiteindelijk vijfde met een heel klein verschil met nummer 4. Heel goed gedaan. 

De junioren starten in heats en krijgen een totaal-ranking. Zaterdag heeft Coen Bleumers met Jonas Dorresteijn (DDS) gestart in de 2x; zij werden tweede van het hele veld. Alva Lundmark startte in de skiff en werd in totaal vijfde. Alva en Fleur van den Broek hebben met Willem III gecombineerd en werden in totaal derde. Hele mooie resultaten dus. Afgesloten met een maaltijd bij de vereniging. De eindexamenkandidaten zijn daarna snel naar huis gegaan.

De zondag stond vooral in teken van leren, de eerstejaars 15/16 kwamen daar aan de start. Zij hebben zich knap geweerd en mooie races laten zien. De meisjes 2x met Fien Gudde en Taetske van der Bij maakte het erg spannend door tijdens het oproeien een riem te breken. Zij terug naar het vlot en riemen gewisseld en daarna met alle stress naar de start. Gelukkig werd er op ze gewacht en mochten ze starten.


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Tromp-bibliotheek

 TROMP-BIBLIOTHEEK alleen voor leden

Stukken voor de ALV, protocollen en reglementen, soos abc, veiligheidsplan en nog veel meer.