VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Trainingskamp junioren Corgeno 2019

Geplaatst op 23-02-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Minke Fischer

Tezamen met een waar lentezonnetje hebben de wedstrijdjunioren en hun coaches Hilversum mogen verruilen voor een weekje trainen aan het meer van Corgeno, gelegen in Noord-Italië vlak naast Milaan. Het meer, met een fraai uitzicht op de Alpen, biedt de junioren twee maal per dag alle ruimte om de nodige roeikilometers te maken.


img-1811
Net als de afgelopen twee jaar was Canottieri Corgeno bereid om ons met open armen te ontvangen en konden de junioren en coaches weer gebruik maken van de uitstekende roei- en slaapfaciliteiten aldaar.

Om 8 uur 's morgens zaten we aan het ontbijt, waarbij de versgebakken broodjes en potten Nutella zeer in trek waren bij de junioren. Om 9 uur was het voor de eerste groep tijd voor een technieksessie en halverwege de ochtend ruilden de twee groepen de boten in voor de loungebanken en het tosti-ijzer. Na in de middag nog eens hard roeien waren de junioren dan ook blij dat ze 's avonds werden voorzien van een waar Italiaans driegangendiner. Na het eten was er nog even ruimte voor huiswerk, spelletjes, waarna de jongelui zich weer konden opmaken voor een nieuwe dag.
Dank gaat uit naar alle ouders die hebben geholpen met het organiseren van de reis en het brengen van de botenwagen. Zonder hun en onze eigen inzet is een trainingskamp van dit formaat vrijwel onmogelijk.

img-1951
Namens het coachteam:
Minke Fischer, Paul Rigters, Kjell Bottema, Thijs Keij en Vincent Hommersen


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief