VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Tromp Boat Races gaan niet door

Geplaatst op 13-10-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: TBR-commissie

Na de aankondiging op 7 oktober dat we door zouden gaan met de organisatie van de 35e Tromp Boat Races, zijn we ingehaald door de corona-realiteit. 

Dankzij de vrijwilligers, die ook in dit bijzondere jaar bereid waren om te helpen, waren we er klaar voor. Na een half jaar zonder wedstrijden keek heel roeiend Nederland er enorm naar uit, getuige de vele aanmeldingen en de complimenten voor Cornelis Tromp: 'die denken vanuit wat er wel kan'. 
De weersvooruitzichten waren gunstig. Het draaiboek was afgerond, alle bestellingen waren voorbereid. Tot de persconferentie op 13 oktober duidelijk maakte dat het niet door kon gaan. Voor het eerst in 35 jaar gaat de TBR niet door.  

Wij willen alle vrijwilligers bedanken voor jullie bereidheid om te helpen. We bedanken het bestuur voor het vertrouwen dat het zou lukken om er een coronaproof wedstrijd van te maken.


Wij gaan nu de rafels van de voorbereiding afhechten. En we richten de blik op de TBR van 2021. Hopelijk dan weer zonder enige beperking en met alle gemoedelijkheid en gezelligheid, waar de TBR om bekend staat.  

De TBR-commissie 


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief