VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Vacature commissaris wedstrijdroeien

Geplaatst op 27-06-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Edwin van der Voort

Sinds het aftreden van de commissaris wedstrijdroeien in januari 2018, is er nog geen kandidaat gevonden die deze taak op zich wil nemen - mogelijk gezien de complexiteit van de uiteenlopende belangen van de diverse wedstrijdgroepen. Tijdens het overleg van een afvaardiging van het bestuur en de wedstrijdcoaches zijn er enkele namen genoemd, waaronder die van Ton Keetelaar. Ook heeft een groepje vanuit de masters de wens uitgesproken dat het bestuur een commissaris wedstrijdroeien aanstelt die boven de partijen staat.

Het bestuur is blij dat Ton Keetelaar bereid is om, naast zijn functie als commissaris recreatieroeien, de functie commissaris wedstrijdroeien ad interim op zich te nemen, in elk geval tot november 2018. Wij menen dat wij met zijn aanstelling als commissaris wedstrijdroeien a.i. voldoen aan de wens van de verschillende partijen.

Ton zal de functie vervullen in samenhang met het invoeren van de verandering van de bestuurssamenstelling waarbij er minder bestuursleden komen en er een grotere zelfstandigheid komt voor commissies, zoals jeugd/competitiejunioren, wedstrijdjunioren, veteranen/masters.

Zijn verwachting c.q. wens is dat de verschillende wedstrijdpartijen met elkaar zullen samenwerken en zich niet alleen richten op hun directe belangen. Zelf zal hij ook rekening houden met de algemene belangen van de vereniging.

Ik vertrouw op een vruchtbare samenwerking van de betrokken partijen.

 

Edwin van der Voort,

voorzitter


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief