VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Verenigingsprijzen

Geplaatst op 20-04-2022  -  Categorie: Algemeen

De voorjaarsvergadering is standaard de vergadering waar de verenigingsprijzen worden uitgereikt aan vrijwilligers met een bijzondere inzet voor de vereniging en aan roeiers die opvielen door hun sportieve prestaties.

De Bel, de prijs voor de instructeur of coach van het jaar, is voor Bianca Verheijen, coördinator van de vrijdaginstructie. Termen die bij haar passen zijn: Roeien is groeien als mens, vrolijk, enthousiast, zien wat iemands potentie is, nieuwe vrienden maken, samen skiffen, afterparty’s, enthousiasmeren en verbinden.

De Damsté-beker, voor vrijwilliger van het jaar is voor de leden van de ledenwerkplaats en werd overhandigd aan Jacques Ahlrichs. De ledenwerkplaats is ook in de coronatijd goed doorgegaan met het vele werk, en verdient daarvoor alle lof.

De Victoriabeker, voor de meeste overwinningen in het wedstrijdroeien is voor Marit van Ommeren, Nora Stokvis en Marije Binnema, voor hun zilveren en bronzen medaille op de Coupe de la Jeunesse. Marit en Nora studeren inmiddels in Groningen en roeien bij Aegir, Marije roeit nog bij Tromp.

De AHA-schaal, voor de meeste overwinningen bij de veteranen, die sinds 2014 in bezit was van Lise Klausen, gaat dit jaar naar Heleen van der Pol die in de skiff in haar categorie de Hel van het Noorden en de TBR won. Proficiat.

Ook de winnaars van het Brug-tot-Brug-Roeien (BBR) werden bekendgemaakt. Er is door 197 roeiers meegedaan, van wie 13 van andere verenigingen. Dit jaar is de derde prijs voor Tromper Max Post, de tweede prijs voor Tessa Schokking. Louis de Wiljes is winnaar van het eindklassement. Louis nam de prijs enigszins verlegen in ontvangst: ‘Het is vooral een leuke wedstrijd voor iedereen, door de manier waarop we de vaartijden wegen. Mijn handicap heeft mij gered.’ Hij bedankte zijn ploeg in de acht voor de inzet en kracht. (De BBR corrigeert vaartijd met leeftijd, geslacht, ervaring en boottype).


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Tromp-bibliotheek

 TROMP-BIBLIOTHEEK alleen voor leden

Stukken voor de ALV, protocollen en reglementen, soos abc, veiligheidsplan en nog veel meer.