VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Verruiming coronamaatregelen per 5 juni aanstaande

Geplaatst op 01-06-2021  -  Categorie: Algemeen

Op vrijdag 28 mei zijn, tijdens de meest recente coronapersconferentie, meerdere verruimingen bekend gemaakt die hele prettige consequenties hebben voor het bedrijven van de roeisport en voor onze vereniging.

Allereerst is bekendgemaakt dat volwassenen weer mogen sporten in groepen van maximaal 50 personen zonder 1,5 meter afstand te houden als dat nodig is voor het sporten. Concreet betekent dit dat er weer in alle boottypes geroeid mag worden. Het wordt daarom weer mogelijk om m.i.v. 5 juni aanstaande alle boten te reserveren. Verder zullen de boten met een speciale corona-afstelling (waarbij de riggers verder uit elkaar zijn gezet om de benodigde afstand te houden) weer normaal worden afgesteld deze week. Dit betreft de Trouwhand, de Van der Hulst en de Boisot.  

Daarnaast zullen de kleedkamers en douches weer open gaan evenals de soos. Let op: in de binnen- en buitenruimte dient nog wel 1,5 meter afstand te worden bewaard en het dragen van een mondkapje is in de binnenruimtes (indien mogelijk) verplicht. De verplichting om in de buitenlucht mondkapjes te dragen op het terrein van de vereniging vervalt per 5 juni aanstaande.


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief