VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Wedstrijd in Gent voor junioren

Geplaatst op 13-05-2019  -  Categorie: Algemeen

Met dertig junioren en vijf coaches, een volle botenwagen en een apart karretje voor de riggers, was Tromp afgelopen weekend weer paraat op de internationale Mei Regatta in Gent. De junioren die middenin de examens zitten waren er één dag, de andere 16 en de coaches bleven slapen in een fijne B&B vijftien kilometer van de baan, waar ook voor een pasta-diner en een uitstekend ontbijt werd gezorgd.

gent-junioren-2019

Het waren enerverende wedstrijden, voor sommigen de eerste in de skiff of 2x. De blikken waren er logischerwijs vooral voor de meer ervaren roeiers die nog altijd moesten vechten tegen de flinke zijwind en het onrustige water. De meegekomen ouders en coaches boften dat het droog bleef.

Elke Schokking, Anna Meijers en Adinda Frisart wonnen (aangevuld met Jildou Wassenaar van Die Leythe) goud in de 4x en Elke en Adinda ook zilver in de dubbeltwee. Ook waren er tweede plaatsen voor Jorrit Heddema en Bas in 't Veld (van De Eem), de J16 4x met Jelle van Efferen, Quinten van der Horst, Daan Meinardi en Wout Kruithof, de M16 2x met Marit van Ommeren en Nora Stokvis. Een derde plek was er voor de J18 met Jorrit en Jack Mulder.

Bij het instappen voor de wedstrijd op de roeibaan van Gent word je al langzaam nat van een fontein vlak naast de vlotten, dat zorgt er wel voor dat iedereen redelijk snel weg wil. De meerkoet die op het vlot zat te broeden trok zich daar niks van aan en wist alle riemen die boven z’n koppie langs gingen te ontwijken.


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief